Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Παραίτηση Τσίφτη από θέση Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ

Παραίτηση Τσίφτη από θέση Γραμματέα Οργανωτικού ΝΔ

81


 Η είδηση έχει και χιακό ενδιαφέρον, αφού ο πρώην Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ, Σέργιος Τσίφτης, είχε θητεύσει ως Νομάρχης στο νομό.
Σύμφωνα με προχθεσινή ανακοίνωση ο κ. Τσίφτης, επικαλούμενος σοβαρούς προσωπικούς λόγους, υπέβαλε την παραίτησή του προς τον Πρόεδρο του κόμματος.
«Σοβαροί προσωπικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο να είμαι στη νευραλγική για το κόμμα θέση του Γραμματέα Οργανωτικού. Για τους λόγους αυτούς υπέβαλα την παραίτησή μου στον Πρόεδρο του κόμματος, ο οποίος την έκανε αποδεκτή. Ευχαρίστησα τον Πρόεδρο κ. Κώστα Καραμανλή για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλει αναθέτοντας επί μακρά σειρά ετών θέσεις ευθύνης», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο Σέργιος Τσίφτης.
«Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα στελέχη ότι όταν εκλείψουν οι καθαρά προσωπικοί λόγοι, μου επέβαλαν την προσωρινή αποχή από την κομματική δραστηριότητα – και ελπίζω αυτό να συμβεί σύντομα, θα μετέχω ενεργά στον αγώνα της πανστρατιάς των Νεοδημοκρατών για την τελική νίκη που θα φέρει το κόμμα στην εξουσία και θα κάνει Πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή, εξέλιξη απαραίτητη για την ίδια την Πατρίδα μας», κατέληξε στη δήλωσή του το στέλεχος της ΝΔ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒαρίνος καταγγέλει “ψίχουλα” Υπουργείου Αγαίου
Επόμενο άρθροΣτήριξη των σπουδαστών Ε.Ν. από ΠΕΜΕΝ