Αρχική Green Life Υγεία- Διατροφή Ερώτηση βουλευτών ΚΚΕ για το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Ερώτηση βουλευτών ΚΚΕ για το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

39


 Κλειστό παραμένει εδώ και ένα χρόνο το Κέντρο Κοινωνικής Υποστήριξης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΕΚΥΚΑμεΑ) Χίου που παραδόθηκε στο υπουργείο Υγείας – Πρόνοιας το Φλεβάρη του 2002 – η κατασκευή του χρηματοδοτήθηκε από το εθνικό σκέλος του Β’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και έγινε με ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Το ζήτημα αυτό έφεραν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Στ. Σκοπελίτης και Π. Κοσιώνης με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Υγείας – Πρόνοιας Κ. Στεφανή.
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο νησί, αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ, κάνουν επιτακτική την ανάγκη της άμεσης και δημόσιας λειτουργίας του Κέντρου στο καινούριο κτίριο, σε πλήρη ανάπτυξη και με πλήρη στελέχωση, γεγονός που με συνεχή διαβήματα στους αρμοδίους επισημαίνουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι φορείς.
Κατόπιν αυτών, οι βουλευτές ρωτούν τον υπουργό Υγείας εάν θα πάρει μέτρα προκειμένου να λειτουργήσει άμεσα στο συγκεκριμένο κτίριο το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Χίου και βέβαια σε πλήρη στελέχωση και με πλήρη ανάπτυξη. Τέλος, εάν ο προϋπολογισμός προβλέπει τις απαραίτητες πιστώσεις για την πλήρη λειτουργία του ΚΕΚΥΚΑμεΑ Χίου και στην περίπτωση που δεν τις προβλέπει, εάν αυτές θα διατεθούν.


ΠΗΓΗ : Ριζοσπάστης

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα των βαλκανικών πολέμων στη Βουλή
Επόμενο άρθροΚΗΦΙΣΙΑ επί σκηνής