Αρχική Νέα Οικονομία Η πορεία του NAIAS στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου

Η πορεία του NAIAS στην Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου

26Η πρόοδος του προγράμματος ΝΑΙΑΣ θα απασχολήσει τη Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου που θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τρίτη, 11 Μαρτίου 8.30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου.
Μάλιστα την είδηση σχολιάζει εμμέσως η εφημερίδα «ΠΟΛΙΤΗΣ» στο φύλλο της Πέμπτης 6 Μαρτίου αναφέροντας:
«Απ’ την αρχή ήταν φανερό ότι το πρόγραμμα NAIAS κάπου χωλαίνει. Πιθανά και στην αδυναμία του χιώτη επιχειρηματία να προσεγγίσει το καινοτόμο, εκείνο που θα τον κάνει να ξεχωρίσει από το σωρό των επιχειρήσεων που ανοίγουν για να κλείσουν ή στην καλύτερη περίπτωση να μπουν στο κλαμπ όσων συνήθισαν να κλαινε τη μοίρα τους.
Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι ενδείξεις ότι το πρόγραμμα οδηγείται σε αποτυχία και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη των επενδυτικών πρώτων σχεδίων και φυσικά αν εκδηλώνεται ενδιαφέρον για τη συνέχεια του προγράμματος. Είναι προφανές ότι η Διοίκηση του Επιμελητηρίου χρησιμοποιεί το πρόγραμμα για να πετύχει πιο μεγαλεπήβολα σχέδια. Μήπως όμως το NAIAS ήταν μια ευκαιρία να ξεχωρίσουν κάποιες νέες επιχειρήσεις που τελικά άδικα θυσιάζετε; Το ζήτημα πρόκειται να ξεκαθαρίσει στην Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου».
Πάντως πριν από αυτό το θέμα στην ημερήσια διάταξη είναι δύο ακόμα πολύ ενδιαφέροντα θέματα:
 Ελεγχος από το Τεχνικό Επιμελητήριο της κατασκευαστικής αρτιότητας του κτιρίου του Σαλβάγου και αξιοποίηση και οικονομικός προγραμματισμός του Σαλβάγικου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕρώτηση βουλευτών ΝΔ για επιδοτήσεις
Επόμενο άρθροΑμόλα καλούμπα!