Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Εκδήλωση για τη μέρα γυναίκας από την Ελπίδα Τσουρή

Εκδήλωση για τη μέρα γυναίκας από την Ελπίδα Τσουρή

48

 Με μεγάλη συμμετοχή κυρίως γυναικών πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση που διοργάνωσε η υφυπουργός Υγείας Ελπίδα Τσουρή, την Παρασκευή το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα της Γυναίκας.
Η συγκέντρωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΕΡΥΘΑ (όπου καη φωτογραφία του ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΥΧΟΥΡΗ), είχε ως ιδιαίτερο σημείο αναφοράς τον αγώνα των γυναικών για την παγκόσμια ειρήνη.
Οπως χαρακτηριστικά σημείωσε η κα Τσουρή στο χαιρετισμό της «οι γυναίκες του κόσμου είμαστε μια δύναμη ειρήνης».
«Η φετινή μας συνάντηση πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία παρακολουθούμε με αγωνία τις κρίσιμες διεθνείς εξελίξεις, σημείωσε η κα Τσουρή.
«Οι σκιες του πολέμου πληθαίνουν και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε όλοι και όλες. Η δική μας τοποθέτηση είναι ξεκάθαρη: δεν θεωρούμε τον πόλεμο αναπόφευκτο, δεν θεωρούμε τον πόλεμο λύση. Πιστεύουμε ότι μια ενδεχόμενη πολεμική σύρραξη στο Ιράκ δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα, ισχυρίζονται κάποιοι ότι λύνει. Και ενώνουμε τη φωνήμας με εκατομμύρια γναίκες, με εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Συμμετέχουμε σ’ αυτό το πλατύ αντιπολεμικό κίνημα που αγκαλιάζει ολόκληρο τον πλανήτη. Αφιερώνουμε λοιπόν τη σημερινή μας συνάντηση στην Ειρήνη», κατέληξε η Ελπίδα Τσουρή.
Η υφυπουργός Υγείας αναφέρθηκε βέβαια και στα τοπικά ζητήματα για να κλείσει την ομιλία της λέγοντας «η Χίος αλλάζει, η Χίος γίνεται καλύτερη, μπολιασμένη με τη δική μας δημιουργικότητα και ευαισθησία».
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απέστειλλε και ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Παπανδρέου.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση της ΔΑΦΝΗΣ
Επόμενο άρθροΜουσικές Επιλογές: Μυλωναδάκια, “Να σκεπαστείς με όνειρα”