Αρχική Νέα Οικονομία Air France- KLM έρχονται πιο κοντά στα ελληνικά νησιά με τη συνεργασία...

Air France- KLM έρχονται πιο κοντά στα ελληνικά νησιά με τη συνεργασία με Sky Express

142

Συμφωνία εμπορευματοποίησης με την ελληνική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία Sky Express υπέγραψαν η Air France και η KLM, γεγονός που θα επιτρέψει στις τρεις αεροπορικές εταιρείες να ενισχύσουν τη συνεργασία τους μεταξύ Παρισιού, Αμστερνταμ και ελληνικών νησιών, ανέφερε η Air France σε δήλωση.

Η Air France-KLM επιδιώκει να ενισχύσει τις συμμαχίες και τις συνεργασίες προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ομίλου αεροπορικών εταιρειών εν μέσω του έντονου ανταγωνισμού στην ευρωπαϊκή αεροπορική βιομηχανία.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι πελάτες μπορούν τώρα να πραγματοποιήσουν ταξίδια επιστροφής από το αεροδρόμιο Paris Charles de Gaulle ή το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ σε 24 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετούνται από την Sky Express με σύνδεση μέσω της Αθήνας.

Οι 24 διαδρομές που προσφέρονται από το Παρίσι και το Άμστερνταμ είναι:
Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Κεφαλονιά, Χίος, Κέρκυρα, Κύθηρα, Ιωάννινα, Ηράκλειο, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Κω, Ικαρία, Χανιά, Λήμνος, Μήλος- Πλάκα, Μύκονος, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου, Σύρου και Ζακύνθου.

Οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τις τσάντες τους για ολόκληρο το ταξίδι και να χρησιμοποιήσουν το σαλόνι Sky Express στο αεροδρόμιο της Αθήνας, δήλωσε η Air France.

Ο Patrick Roux, επικεφαλής των συμμαχιών στην Air France-KLM, δήλωσε: “Συνεργαζόμενοι με την Sky Express, οι πελάτες μας επωφελούνται από τη δύναμη του εθνικού ελληνικού δικτύου από αυτό το καλοκαίρι από τους δύο κύριους κόμβους μας. Με αυτή τη νέα συμφωνία διασύνδεσης επιβεβαιώνουμε για άλλη μια φορά την ευκινησία του δικτύου μας και σκοπεύουμε να διευκολύνουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας χάρη στις απλουστευμένες μεταφορές, τις πρόσθετες υπηρεσίες και μια πιο συμφέρουσα προσφορά ναύλων ».

Η Air France προσφέρει 39 πτήσεις την εβδομάδα στην Αθήνα με Airbus A319 ενώ η KLM λειτουργεί 14 φορές την εβδομάδα στην Αθήνα από το Άμστερνταμ Schiphol με Boeing 737.

Οι προορισμοί 24 Sky Express από την Αθήνα εξυπηρετούνται από αεροσκάφη ATR 42 ATR 42 και 70 θέσεων ATR 72 με 48 θέσεις.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: http://m.atwonline.com