Αρχική Νέα Τοπικά Ακτινολογικό αποκτά το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Χίου

Ακτινολογικό αποκτά το ΠΕΔΥ (πρώην ΙΚΑ) Χίου

127

Την άμεση έναρξη λειτουργίας, για πρώτη φορά, Ακτινολογικού εργαστηρίου στο κτίριο του ΠΕΔΥ Χίου, επιβεβαίωσε η Διοικήτρια της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Όλγα Ιορδανίδου στον βουλευτή Χίου Ανδρέα Μιχαηλίδη, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους την περασμένη Παρασκευή.
Επίσης συζητήθηκαν το ζήτημα της ομαλής λειτουργίας της μονάδας ΠΕΔΥ Χίου, η αντιμετώπιση του θέματος της ομαλής μισθοδοσίας των γιατρών που έχουν προσληφθεί· υπογραμμίστηκε για άλλη μια φορά η ανάγκη προκήρυξης μόνιμης θέσης γενικού γιατρού στο Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού.
Συζητήθηκε, επίσης, το σοβαρό θέμα της μετάθεσης νεφρολόγου στη θέση Διευθυντού της Μονάδας του Τεχνητού Νεφρού και υπογραμμίστηκε η ανάγκη της άμεσης και κατά προτεραιότητα αντιμετώπισης του θέματος αυτού.
Παράλληλα, συζητήθηκαν οι άμεσες ανάγκες του Νοσοκομείου Χίου σε ιατρικό προσωπικό (χειρουργού, οδοντιάτρου και παιδοψυχιάτρου).
Διαπιστώθηκε επίσης η επαρκής πρόοδος της αξιολόγησης του έργου της αποκατάστασης της Παθολογικής Κλινικής για το ΕΣΠΑ καθώς και η προέγκριση για το νέο στεφανιογράφο της Παθολογικής Κλινικής.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του κ. Μιχαηλίδη, ζητήθηκε η επίσκεψη της κας. Ιορδανίδου στη Χίο ώστε να έχει από κοντά ενημέρωση για την κατάσταση των δομών υγείας στο νομό.