Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Ακυρώθηκε η συναυλία Κ. Αργυρού από το Δήμο Χίου

Ακυρώθηκε η συναυλία Κ. Αργυρού από το Δήμο Χίου

99

Στην έντονη ανησυχία της Δημοτικής Αρχής Χίου “για την μη τήρηση των υψηλών μέτρων ασφαλείας που επιτάσσει η περίσταση έναντι στη πανδημία του κορονοϊού για την ασφαλή διεξαγωγή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων”, αποδίδει ο Δήμος την απόφαση να μην πραγματοποιήσει συναυλία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.
“…Η τεράστια εκδήλωση ενδιαφέροντος και ο κίνδυνος συνωστισμού εξαιτίας της δημοφιλίας του συγκεκριμένου καλλιτέχνη δύναται να προκαλέσει δυσκολία στην ασφαλή διεξαγωγή της συναυλίας και στη μη τήρηση των απαιτούμενων μέτρων και αποστάσεων ασφαλείας. Ο κίνδυνος της πανδημίας βρίσκεται προ των πυλών και για το λόγο αυτό ο Δήμος Χίου οφείλει να προστατεύσει τους πολίτες ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που έχουμε μέχρι σήμερα στο νησί.
Στη θέση της συγκεκριμένης αναβληθείσας εκδήλωσης θα προστεθούν άλλες μουσικές εκδηλώσεις με τοπικούς καλλιτέχνες”, σημειώνεται στο δελτίο τύπου.
Δεν γίνεται όμως καμία αναφορά στο θέμα της παιδικής χαράς που θα είχε κατάλληλα όργανα για άτομα με αναπηρία, και θα γινόταν από τα έσοδα της συγκεκριμένης συναυλίας.

ΦΩΤΟ από τη συνέντευξη τύπου που είχε ανακοινωθεί η συναυλία Κ. Αργυρού