Αρχική Νέα Τοπικά Αν. Μιχαηλίδης: “Με διαγγέλματα δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία” (video)

Αν. Μιχαηλίδης: “Με διαγγέλματα δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία” (video)

46

«Με διαγγέλματα δεν αντιμετωπίζεται η πανδημία», σημείωσε ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Ανδρέας Μιχαηλίδης, μια μέρα μετά από ένα ακόμη διάγγελμα του Πρωθυπουργού.
Σημείωσε ιδιαίτερα ότι σήμερα το ΕΣΥ έχει 2.500 λιγότερους υγειονομικούς σε σχέση με το 2019, είναι ο απίστευτος συνωστισμός στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, έχουμε σύμπτυξη τμημάτων στα σχολεία και Η ΜΕΘ που δημιουργήθηκαν στελεχώθηκαν εκ των ενόντων. Εχοντας πολλές φορές ένα κρεβάτι και έναν αναπνευστήρα χωρίς σοβαρή στελέχωση.
Μάλιστα τόνισε ότι είναι απαράδεκτο το γεγονός να έχουμε στον επόμενο προϋπολογισμό μείωση των κονδυλίων για την υγεία, όπως διαφαίνεται σήμερα.

Τόνισε ότι στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αυστηροποίηση των μέτρων σε ομάδες υψηλής νοσηρότητας όπως είναι τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός, ενώ σημείωσε ότι χρειάζονται πιο δραστικά μέτρα και στους τόπους λατρείας.
«Η επιστημονική κοινότητα θα πρέπει να σταθεί στο ύψος της, με ομάδες που θα επισκεφθούν σπίτι με σπίτι και να συζητήσουν με τους ανθρώπους που εκφράζουν ενδοιασμούς για τον εμβολιασμό».

«Να ενθαρρύνουμε τον κόσμο να προσέλθει μαζικά για εμβολιασμό, χωρίς όμως να περνάμε τοι μήνυμα ότι ο εμβολιασμός είναι το μόνο και μοναδικό μέτρο για την αντιμετώπισης της πανδημίας» πρόσθεσε ο κ. Μιχαηλίδης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒράβευση του Ομότιμου Καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών Μ. Φαρδή
Επόμενο άρθροΜικροκύματα: Αριστουργήματα του Διεθνούς Animation, στο Κανάλι της Βουλής