Αρχική Νέα Τοπικά Αναφορά τρίτου για παρενόχληση από ανήλικο πρόσφυγα…

Αναφορά τρίτου για παρενόχληση από ανήλικο πρόσφυγα…

161

Με αναφορά τρίτου που φέρεται ότι παρουσίασε και βίντεο, κινήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου στην περίπτωση ανήλικα πρόσφυγα που κατηγορείται ότι σε καφετέρια της πόλης φίλησε στο μάγουλο πιο μικρό ανήλικο.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν το έχουν καταγγείλει οι γονείς ή ακόμα και το νεαρό αγόρι, οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί (!) αλλά τρίτοι.
Πάντως το βίντεο που παρουσιάστηκε σαν αποδεικτικό στοιχείο, δεν δείχνει κάτι συγκεκριμένο, μας ανέφερε αστυνομική πηγή.
Παρόλα αυτά ο ανήλικος πρόσφυγας εντοπίστηκε στον καταυλισμό της Σούδας από την αστυνομία, έγινε έρευνα για το συμβάν και παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία της προσβολής για τη γενετήσια αξιοπρέπεια.
Το θέμα προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα και μάλιστα αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στη Διαπαραταξιακή Επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου.
Προξενεί όμως εντύπωση για την ώρα που το συγκεκριμένο θέμα έρχεται στην επικαιρότητα και ενώ στη 1.00 μ.μ. εκδικάζεται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χίο, εκδικάζεται η υπόθεση των δύο ατόμων που προέρχονται από τον ακροδεξιό χώρο και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για επιθέσεις κατά προσφύγων.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: era-aegean.gr

Διαφήμιση