Αρχική Νέα Τοπικά Αναζήτηση νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Χίου (video)

Αναζήτηση νέου χώρου για το ΕΚΑΒ Χίου (video)

112

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “be S.A.F.E.” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στη Χίο από την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ, με την παρουσία του Προέδρου του ΕΚΑΒ Νίκου Παπαευσταθίου και του Συντονιστή Διευθυντή του ΕΣΥ Δημήτρη Πύρρου (που ήταν και υπεύθυνος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των επαγγελματιών Υγείας και των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ).
. Στόχος του προγράμματος η εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, αλλά και των στελεχών των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του νησιού στην αντιμετώπιση ύποπτων και πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού.


Μετά το σεμινάριο στο ΟΜΗΡΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου, ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ συναντήθηκε με το Δήμαρχο Χίου Σταμάτη Κάρμαντζη, όπου τέθηκε και το θέμα της αναζήτησης χώρου για τη μεταφορά του ΕΚΑΒ Χίου.
Όπως σημείωσε ο κ. Παπαευσταθίου, το ΕΚΑΒ βρίσκεται σε αναζήτηση χώρου, ο οποίος θα πρέπει να είναι σε ένα κεντρικό και κομβικό σημείο για να μπορέσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του νησιού, σημειώνοντας ότι το κτήριο του παραρτήματος Οίκου Ναύτου στο νησί απλά αναφέρθηκε.

Σε ότι αφορά τη στελέχωση της υπηρεσίας, ο πρόεδρος σημείωσε ότι πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη 5 ατόμων στο ΕΚΑΒ της Χίου με σύμβαση διάρκειας 2 ετών, μέχρι να δρομολογηθούν τα θέματα για πρόσληψη μόνιμου προσωπικού.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦλΕΡΤ με τα “μαύρα βόλια” μέσω ΑΡΤΙΟΝ
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση για τα “καρότα” φράγματος Κόρης Γεφύρι