Αρχική Νέα Τοπικά Ανδ. Μιχαηλίδης: “Φιέστα παραπλάνησης Μηταράκη-ΝΔ για το Κόρης Γεφύρι”

Ανδ. Μιχαηλίδης: “Φιέστα παραπλάνησης Μηταράκη-ΝΔ για το Κόρης Γεφύρι”

73

“Ο κ. Μηταράκης, συνεχίζοντας τις επικοινωνιακές φιέστες που τόσο καλά ξέρει να διοργανώνει, περιόδευσε σήμερα με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επισκεπτόμενος και το Κόρης Γεφύρι. Έδωσαν μάλιστα υποσχέσεις για ολοκλήρωση του έργου όχι σε ένα ή δύο, αλλά σε 4 χρόνια”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης.
Σε μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση, ο κ. Μιχαηλίδης παραθέτει όπως αναφέρει “αυτολεξεί δηλώσεις του κ. Μηταράκη τον Μάρτιο 2019 κατά της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, όταν θεωρούσε κατεπείγουσα – και αυτονόητα απλή – την ολοκλήρωση του έργου:

«Βλέπουμε τον αρμόδιο υπουργό και τον κυβερνητικό βουλευτή της Χίου, να επικεντρώνονται στο παρελθόν και σε έρευνες που γίνονται. Έτερον, εκάτερον. Να γίνουν όσες έρευνες θέλουν. Αλλά, επιτέλους, ας ασχοληθούν για να ολοκληρώσουν και κανένα έργο, από αυτά που ήδη βρήκαν σχεδόν έτοιμα»…”, θυμίζει τη δήλωση Ν. Μηταράκη ο κ. Μιχαηλίδης που συνεχίζει:
“Επί της ουσίας, ξέχασαν να μας ενημερώσουν για την τύχη της – κομβικής για την προοπτική του έργου – μελέτης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, η οποία έπρεπε να παραδοθεί το καλοκαίρι. Για ποια ολοκλήρωση, λοιπόν, μιλούν και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρόνο;
Απλά μας δουλεύετε κύριε Μηταράκη”, καταλήγει ο κ. Μιχαηλίδης.