Αρχική Νέα Τοπικά Κλειστή λόγω εργασιών η οδός Απλωταριάς

Κλειστή λόγω εργασιών η οδός Απλωταριάς

85

Ξεκινούν από σήμερα Παρασκευή οι εργασίες ανακατασκευής στην οδό Απλωταριάς, από την συμβολή της με την οδό Φιλίππου Αργέντη έως την συμβολή της με τις οδούς Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα.
Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ των οχημάτων στα παρακάτω τμήματα οδών από την Παρασκευή 21 Απριλίου και για 15 μέρες (έως Παρασκευή 5/5/2017):
-στην οδό Φιλίππου Αργέντη: από την συμβολή της με την οδό Σκυλίτση μέχρι τη συμβολή της με την οδό Απλωταριάς
– στην οδό Απλωταριάς: από την συμβολή της με την οδό Φιλίππου Αργέντη μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Στεφάνου Τσουρή και Καλαμπόκα.
Η κίνηση των βαρέων οχημάτων δεν θα είναι εφικτή από τις οδούς Κοραή και Φιλλίπου Αργέντη που καταλήγουν στην οδό Απλωταριάς.

Επίσης απαγορεύεται η στάθμευση στα επιβατικά οχήματα επί της οδού Σκυλίτση (είναι η κεντρική είσοδος της Μητρόπολης) για όλες τις μέρες κατασκευής του έργου.
«Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανόν να δημιουργηθούν κατά την εκτέλεση του έργου, σας γνωρίζουμε ότι θα καταβληθούν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες για την ομαλή διέλευση των πεζών και των οχημάτων», επισημαίνεται στο δελτίο τύπου του Δήμου Χίου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ