Αρχική Νέα Τοπικά Αποχώρηση Σέργη- Μανιτσούδη από Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Χίου

Αποχώρηση Σέργη- Μανιτσούδη από Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.Χίου

677

Κοινή δήλωση αποχώρησης από τη Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Χίου, έκαναν οι δύο πρώτοι σε σταυρούς Φραγκίσκος Σέργης και Ευαγγελία Μανιτσούδη.

Ζευγάρι και στη ζωή, τα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν ότι αποχωρούν γιατί “είναι αδύνατον να συνυπάρξουμε, σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχει χαθεί η συντροφικότητα, με τακτικιστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της βάσης του κόμματος”.

Ολόκληρη η κοινή δήλωσή τους
“Συντρόφισσες-οι, αρχικά σας ευχαριστούμε για την αποδοχή και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπα μας, κάτι που αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ, δίνοντας μας την πρώτη και δεύτερη θέση με μεγάλη διαφορά από τον τρίτο υποψήφιο. Αυτό είναι για εμάς η αναγνώριση της προσφοράς του έργου μας.
Όμως, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αποχωρήσουμε από την Νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουμε, σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχει χαθεί η συντροφικότητα, με τακτικιστές που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την βούληση της βάσης του κόμματος. Δεν συμμετέχουμε σε στημένες εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη συντονιστή-τριας, αναπληρωτή συντονιστή-τριας και συντονιστικού και αποχωρούμε από την νέα Νομαρχιακή επιτροπή. Παραμένουμε, μέλη του κόμματος , ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ.
Στόχος μας, ήταν και είναι η ανανέωση και το άπλωμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ στην κοινωνία και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την διεύρυνση του κόμματος αυτά τα χρόνια ,από την ανανέωση, κάτι που είναι αποτέλεσμα ,δικών μας προσπαθειών.
Εμείς, κοιτάμε μπροστά και δεν έχουμε καμία σχέση με το αγκυλωμένο και περιχαρακωμένο παρελθόν.
Εμείς, αγωνιζόμαστε με την βάση του κόμματος και μαζί θα παλέψουμε για το καλό του κόμματος μας, του τόπου μας και της κοινωνίας γενικότερα.
Είμαστε εδώ…
ΣΕΡΓΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ –ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ
ΜΑΝΙΤΣΟΥΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ

Σ.σ. να σημειώσουμε ότι στις εκλογές που διεξήχθησαν 12 και 13 Φεβρουαρίου 2021, ψήφισαν 76 άτομα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας astraparis.gr έλαβαν:
1. Φραγκίσκος Σέργης 37 ψήφους
2. Ευαγγελία Μανιτσούδη 36
3. Βάσω Μιχαλοπούλου 19
4. Μαρία Κέρογλου 16
5. Μανώλης Στάθης 15
6. Πάρης Βελλιανίτης 14
7. Αντώνης Χατζηγιαννάκης 13
8. Στράτος Κέσογλου 12
9. Σούλα Μπρικόρη 10
10. Μαρίνα Τσόρη 10
11. Ισίδωρος Λως 6
12. Γιώργος Μερούσης 6
13. Αγγελική Βλάττα 5

Δεν εκλέχθηκαν οι Κώστας Καραμπουρνιώτης (7), Κώστας Προμπονάς (4) και Ανδρέας Ροδάκης (2).