Αρχική Νέα Τοπικά Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας για τη μεταφορά ηρωϊνης

Σε διαθεσιμότητα ο Αρχιφύλακας για τη μεταφορά ηρωϊνης

282

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο Αρχιφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου σχηματίστηκε, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του 51χρονου Αρχιφύλακα, πατέρα 2 παιδιών, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Χίου (συγκεκριμένα στο τμήμα μεταγωγών) και 33χρονου ιδιώτη, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα ναρκωτικά.
Να θυμίσουμε ότι πρωινές ώρες Παρασκευής (20 Οκτωβρίου 2017), εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χίου ο ιδιώτης να παραλαμβάνει δέμα από τον Αρχιφύλακα, το οποίο περιείχε 53,7 γραμμάρια ηρωίνης.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων και ανέλαβε το προανακριτικό έργο.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν Σάββατο πρωί (21/10/17) στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε τακτικό Ανακριτή, όπου πήραν προθεσμία και πρόκειται να απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.