Αρχική Νέα Αθλητικά Αθλητική Συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου στο Καρλόβασι

Αθλητική Συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου στο Καρλόβασι

145

Στο Καραλόβασι της Σάμου πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/7/21 η 4η περιφερειακή αθλητική και πολιτιστική συνάντηση νέων Βορείου Αιγαίου, με τη συμμετοχή 17 αθλητικών σωματείων.

«Γιορτή για τον αθλητισμό και τη νεολαία του Βορείου Αιγαίου» χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη διοργάνωση ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου, Γιάννης Πετρής.
«Ευχόμαστε ο αγώνας αυτός να μείνει στη μνήμη μας και στη μνήμη των αθλητών και αθλητριών μας σαν ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό γεγονός», τόνισε ο κ. Πετρής.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΑΣ Χίου – Σάμου Δημήτρη Κάβουρα, οι αγώνες γίνονται με συγκεκριμένα αγωνιστικά πρωτόκολλα που καθορίζει ο ΣΕΓΑΣ.
«Αυτό που προέχει για μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των αθλητών μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κάβουρας, στο πλαίσιο συνέντευξης το απόγευμα της Δευτέρας 19/7, συμπληρώνοντας ότι μέσα από τη φετινή διοργάνωση δίδεται στη νεολαία μια ακόμα αγωνιστική ευκαιρία. Ευχαρίστησε δε την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Δήμο Δυτικής Σάμου για τη συνεργασία.

«Ανάσα για το νησί της Σάμου, που αυτή την εποχή έχει περάσει τα πάνδεινα», χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους αγώνες ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Βασίλης Πανουράκης, ενώ ο θεματικός  Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού, Βασίλης Κουρσουμπάς ανέφερε ότι «η Περιφέρεια έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη στα αθλητικά, σε επίπεδο διοργανώσεων, εξοπλισμού κτλ».

«Έχουμε εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου και στοχεύουμε σε μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις», τόνισε ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, χαρακτηρίζοντας πολύ σημαντική την συγκεκριμένη αθλητική διοργάνωση. «Μπορεί να είμαστε ένας μικρός Δήμος, αλλά μπορούμε να στηρίξουμε τέτοιες εκδηλώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Η Δήμητρα Μουτζούρη, εκπροσωπώντας τον σύζυγο της – Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες και ανέφερε ότι η περιφέρεια θα συνεχίσει να δίνει ιδιαίτερη έμφαση και την ίδια ευαισθησία σε θέματα αθλητισμού.

Την ικανοποίησή του αλλά και την πεποίθηση ότι η Δυτική Σάμος μπορεί να φιλοξενεί στις αθλητικές της εγκαταστάσεις επίσημες διοργανώσεις εξέφρασε ο Αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου, Γιώργος Διακοσταμάτης.
«Είναι μεγάλη μας χαρά που φιλοξενούμε στον νησί μας, στο δήμο μας, στην πόλη μας αυτούς τους αγώνες. Μετά από 16 χρόνια ξαναέρχονται μεγάλοι αγώνες στο νησί μας. Τελευταία φορά ήταν το 2005 οι αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τις ξεχωριστές αθλητικές εγκαταστάσεις και το όμορφο γήπεδο του Καρλοβασίου εξήρε από την πλευρά του, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Τριαντάφυλλος.

ΠΗΓΗ: kounoupi.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Παραιτούμαι, λοιπόν, εγώ”, – επιστολή- κραυγή του Προέδρου της Βολισσού Σ. Παραδείση
Επόμενο άρθροΧίος Μπροστά: Σιγή ιχθύος η δημοτική αρχή…