Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Διαδικτυακή εκδήλωση – Συζήτηση: «Εκπαίδευση (;) και Πανδημία» από τη Χιακή Συμπολιτεία

Διαδικτυακή εκδήλωση – Συζήτηση: «Εκπαίδευση (;) και Πανδημία» από τη Χιακή Συμπολιτεία

35

Διαδικτυακή εκδήλωση – Συζήτηση για θέματα Εκπαίδευσης σε καιρό πανδημίας, διοργανώνει σήμερα στις 7.00 μ.μ. η δημοτική παράταξη Χιακή Συμπολιτεία σε συνεργασία με τον κοινωνικό χώρο ΑΝΤΙΒΑΡΟ.
Συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη Χιακή Συμπολιτεία και ο κοινωνικός χώρος «Αντίβαρο» πραγματοποιούν εκδήλωση – συζήτηση με θέμα «Εκπαίδευση (;) και Πανδημία» – Βιώματα, Εξελίξεις, Αποτίμηση, Θέση – σε μια προσπάθεια να προσεγγιστούν οι δυσκολίες που βιώνουμε εκπαιδευτικοί, μαθητές/τριες και γονείς στον πολύπαθο χώρο της εκπαίδευσης υπό το φως των νέων συνθηκών της πανδημίας και να φωτιστεί καλύτερα στην ουσία του αυτό που αποκαλούμε ως «τηλε-εκπαίδευση».
Η συζήτηση οργανώνεται από εκπαιδευτικούς της Χιακής Συμπολιτείας, αλλά υπάρχει συμμετοχή στις εισηγήσεις και από την υπόλοιπη Ελλάδα, για να διευρυνθεί η ανταλλαγή ερεθισμάτων και να εμπλουτιστούν οι εμπειρίες και οι ζυμώσεις με κινήσεις εκπαιδευτικών από την ευρύτερη επικράτεια.
Ελπίζουμε η συζήτηση να συμβάλει γόνιμα στους προβληματισμούς που κυριαρχούν αυτήν την δύσκολη εποχή σε όποιον/α εμπλέκεται με οιονδήποτε τρόπο στον νευραλγικό χώρο της Παιδείας.
Συντονισμός-σχολιασμός: Μιχάλης Ανεζίρης, φιλόλογος
Εισηγήσεις: Ελένη Μενεξέ, φιλόλογος
Δημήτρης Αντωνόγλου, πληροφορικός
Κατίνα Θεοδωροπούλου, φιλόλογος

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020, 7:00 μ.μ.
διαδικτυακά στις διευθύνσεις https://www.facebook.com/chiasymp
https://www.facebook.com/antivaro.chios
Χιακή Συμπολιτεία / Κοινωνικός χώρος Αντίβαρο.