Αρχική Μαστίχα Μαστιχοπαραγωγοί Διευκρίνηση ΕΜΧ για δηλώσεις προέδρου Εργατικού Κέντρου Χίου

Διευκρίνηση ΕΜΧ για δηλώσεις προέδρου Εργατικού Κέντρου Χίου

137

Η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου σε απάντηση των δηλώσεων του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χίου κ. Λίνα, ενημερώνει ότι στα χρόνια της μακρόχρονης πορείας της, ακολουθεί επακριβώς και τηρεί απόλυτα την Εργατική και Ασφαλιστική νομοθεσία, εξασφαλίζοντας με συνέπεια και αξιοπιστία τις απολαβές, την αξιοπρεπή απασχόληση και ασφάλεια των εργαζομένων της.
Η λήξη της κάθε είδους εργασιακής σχέσης, πραγματοποιείται πάντα με βάση την προβλεπόμενη από το Νόμο διαδικασία χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγονται τα συμφέροντα των απασχολουμένων στον Οργανισμό.
Η μακρόχρονη ιστορία και πορεία της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου αποδεικνύουν τη σοβαρότητα και τη συνέπεια με την οποία λειτουργεί όλα αυτά τα χρόνια καθιστώντας την έναν από τους καλύτερα οργανωμένους και περισσότερο θελκτικούς εργασιακούς χώρους στο νησί και σε όλο το Αιγαίο. Ο σχολιασμός θεμάτων που θίγουν το κύρος της και μάλιστα από άτομα που υπηρετούν θεσμικούς ρόλους προϋποθέτει τουλάχιστον ακριβή ενημέρωση.

Διευκρινιστική δήλωση από ΕΚΧ

Σχετικά με τη συνέντευξη του προέδρου του ΕΚ Χίου σήμερα 25/5/2020 στα ΜΜΕ της Χίου με θέμα τις επιπτώσεις στους εργαζόμενους της Χίου από την κρίση του κορωνοϊού, διευκρινίζεται ότι η αναφορά στην ΕΜΧ αφορούσε μεγάλο αριθμό οικειοθελών αποχωρήσεων και όχι απολύσεων, όπως άλλωστε γράφτηκε σωστά στο κείμενο της συνέντευξης.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣήμερα το βράδυ θα τελεστεί η Ανάσταση
Επόμενο άρθροΦίλοι Μονοπατιών Χίου: για την καταστροφή μονοπατιού “Μαστόρων της Πέτρας”