Αρχική Νέα Τοπικά Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, για επεισόδιο μεταξύ παιδιών στο Χαλκειός

Δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, για επεισόδιο μεταξύ παιδιών στο Χαλκειός

391

Δικογραφία εις βάρος 5 ατόμων, που ανήκουν στην ομάδα των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων, σχηματίστηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου μετά την καταγγελία γονιών από το Χαλκειός ότι παρενόχλησαν μικρότερα αγόρια που έπαιζαν στο γήπεδο μπάσκετ του χωριού.
Η κατηγορία είναι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στην παρατήρηση από την ομάδα των παιδιών που έπαιζαν μπάσκετ σε ένα από τα προσφυγόπουλα που ουρούσε, ο έφηβος φέρεται να τους έδειξε τα γενετικά του όργανα.
Φεύγοντας από το γήπεδο όμως οι μικροί χαλκούσοι ένιωσαν να τους προσβάλλουν με τον τρόπο που θέλησαν να τους δείξουν ότι είναι με ομάδα που έφερε ποδοσφαιρική φανέλα κάποιου από τα παιδιά. Οι ζητωκραυγές για την… Μπαρτσελόνα, κρίθηκαν επίσης ανάρμοστες και οι γονείς των παιδιών κατήγγειλαν το συμβάν.
Όπως όφειλε η αστυνομία σχημάτισε τη δικογραφία για τους ανήλικους πρόσφυγες, που εύκολα τους εντόπισε σε αντίθεση με ότι γράφτηκε, και κατέθεσε το φάκελο στην Εισαγγελέα Ανηλίκων για να μεριμνήσει επί του θέματος.

ΠΗΓΗ: era-aegean.gr