Αρχική Νέα Τοπικά Δίκτυο Πολιτών Χίου, ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές του Δήμου

Δίκτυο Πολιτών Χίου, ενημέρωση για τις κοινωνικές δομές του Δήμου

49

Σειρά ενημερωτικών συναντήσεων πραγματοποίησε ο επικεφαλής του ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ Μανόλης Στάθης με υποψηφίους της δημοτικής παράταξης,
Η αρχή των συναντήσεων ξεκίνησε με τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Χίου Παντελή Καμπούρη και διευθυντές των κοινωνικών και αθλητικών δομών και συνεχίσθηκε με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Κοινωνικών Πολιτικών Γιώργο Παπαδόπουλο.
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων έγινε αναλυτική και ουσιαστική ενημέρωση για τις υφιστάμενες δομές του Δήμου, ετέθησαν ερωτήματα, ενημερωθήκαμε για προβλήματα που υπάρχουν και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος .
“Ως ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ, σημειώνεται στην ανακοίνωση, έχουμε στόχο την επόμενη μέρα στον Δήμο Χίου, στηρίζοντας την θεμελίωση του νέου κοινωνικού κράτους που έχει ως βασικό αποδέκτη την Κοινωνική Πολιτική του Δήμου.
“Για εμάς είναι αναγκαιότητα η άσκηση κοινωνικής πολιτικής προς όφελος όλων των πολιτών χωρίς διαχωρισμούς, διακρίσεις και αποκλεισμούς, αξιοποιώντας το σύνολο των θετικών νομοθετικών πρωτοβουλιών ,με όρους διαφάνειας και δικαιοσύνης.
Για εμάς είναι αναγκαιότητα η αντιμετώπιση των συμπολιτών μας με ευαισθησία και αλληλεγγύη έχοντας ειδική μέριμνα προς τους ασθενέστερους, τους ανέργους και τα ΑΜΕΑ”.