Αρχική Νέα Τοπικά Δίκτυο Πολιτών Χίου: καταγγέλλει Πρόεδρο Δ.Σ. για αλλοίωση πρακτικών

Δίκτυο Πολιτών Χίου: καταγγέλλει Πρόεδρο Δ.Σ. για αλλοίωση πρακτικών

188

Συνέχεια των αντιδράσεων από τις δημοτικές παρατάξεις για την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, για προσθήκη εκ των υστέρων στα πρακτικά του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Χίου της διαφοροποίησης του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννη Ξενάκη στο θέμα των κινητοποιήσεων για το Κλειστό Κέντρο προσφύγων- μεταναστών στο 17ο χιλιόμετρο Χίου- Βολισσού.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Δίκτυο Πολιτών Χίου:


“Η παραποίηση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου Χίου μετά από μια ενωτική συνεδρίαση την Παρασκευή 21/2/2020, με αποτέλεσμα την ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, αποτελεί βαρύτατο πλήγμα για την δημοκρατία και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου.
Μια ομόφωνη απόφαση για σειρά δράσεων και κινητοποιήσεων απέναντι στα απαράδεκτα σχέδια της κυβέρνησης να δημιουργήσει τεράστια δομή-φυλακή στο Αίπος, αγνοώντας την βούληση των κατοίκων και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Αντιδήμαρχος κ.Ξενάκης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καλογεράκης ,προφανώς μετάνιωσαν για την ομόφωνη απόφαση και ξαναψήφισαν μόνοι τους με το πέρας του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποτελεί μέγα θεσμικό ατόπημα που δεν γίνεται να περάσει ασχολίαστο και αναπάντητο από τους ίδιους.
Οι αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων, δεν αλλοιώνονται με μονταζιέρες και όσο κι αν το θέλουν το Δημοτικό Συμβούλιο δεν θα μετατραπεί σε <<καραγκιόζ μπερντέ>>.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυρία: Εκανε παιχνίδι τις βόμβες για να γελά και να μην τρομάζει η κόρη του (video)
Επόμενο άρθροΧιακή Συμπολιτεία: Πρωτοφανής, παράνομη και αντιδεοντολογική η αλλοίωση των πρακτικών