Αρχική Νέα Τοπικά Δίκτυο Πολιτών Χίου: νέο ξεκίνημα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δίκτυο Πολιτών Χίου: νέο ξεκίνημα στο Δημοτικό Συμβούλιο

70

Ως ένα νέο ξεκίνημα, με την εκλογή ενός συμβούλου στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίζει τα αποτελέσματα της πρώτης Κυριακής ο Δημοτικός Συνδυασμός «Δίκτυο Πολιτών».
Στη δήλωσή του ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χίου, Μανόλης Στάθης, σημειώνει ότι έδωσαν «ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε ένα κλίμα πόλωσης και οικονομικών συμφερόντων…, με σεβασμό προς τους συμπολίτες αλλά και τους συνυποψήφιους», ενώ τονίζει ότι «η στάση του συνδυασμού για στον β’ γύρο των εκλογών, θα συζητηθεί σε συνέλευση την Πέμπτη 30 Μαΐου».
Αναλυτικά η δήλωση του επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Χίου, Μανόλη Στάθη:
“Δώσαμε ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε ένα κλίμα πόλωσης και οικονομικών συμφερόντων.
Δώσαμε έναν αγώνα στα πλαίσια της δημοκρατικής μας αντίληψης, του σεβασμού προς τους συμπολίτες αλλά και τους συνυποψήφιους μας.
Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΙΟΥ, πέτυχε την εκλογή ενός συμβούλου στο δημοτικό συμβούλιο κι αυτό είναι ένα νέο ξεκίνημα για μας.
Με τον ίδιο σεβασμό και επίπεδο που πορευτήκαμε προεκλογικά θα συνεχίσουμε και από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου εκπροσωπώντας τον χιώτικο λαό, τον σκεπτόμενο, ενεργό και προβληματισμένο πολίτη που συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κοινωνικές δράσεις.
Μπορεί η αριστερά να πέρασε τραυματισμένη από τις συμπληγάδες της πόλωσης, αυτής της κομματικής διαδικασίας αλλά θα είναι παρούσα, θα συμμετέχει, θα ελέγχει και όπου κρίνει θα συνεργάζεται γιατί ο στόχος είναι να έχουμε τη Χίο που μας αξίζει.
Ευχαριστώ όλους τους συντρόφους για αυτή την κοινή πορεία και ευχαριστώ και τους Χιώτες που μας στήριξαν μεγαλώνοντας τη δύναμη και τη φωνή μας.
Η στάση του συνδυασμού για στον β’ γύρο των εκλογών, θα συζητηθεί σε συνέλευση την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019”.