Αρχική Πολιτισμός “e-Mostra αλλιώς” – κορυφώνονται οι εκδηλώσεις Τυρινή Κυριακή

“e-Mostra αλλιώς” – κορυφώνονται οι εκδηλώσεις Τυρινή Κυριακή

142

Το τριήμερο από την σημερινή Τυρινή Παρασκευή που «ανέβαινε η Μόστρα», μέχρι την Τυρινή Κυριακή που «κατέβαινε», πλήθος καρναβαλικών εκδηλώσεων πραγματοποιούνταν στα Θυμιανά.

Φέτος ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Όμιλος Θυμιανών προσάρμοσε τις εκδηλώσεις στην κατάσταση που επικρατεί λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό και δημιούργησε το “e-Mostra αλλιώς”, σχεδιάζοντας δράσεις στο διαδίκτυο.

Παράλληλα όμως έχει στολίσει με θεματικές γωνιές τόσο τα Θυμιανά όσο και την πόλη της Χίου. Κάθε γωνιά φιλοξενεί και μια θεματική. Άλλη είναι αφιερωμένη στα παιδιά, άλλη στο έθιμο και την ιστορία του, άλλη σατιρίζει την πανδημία και άλλη είναι αφιερωμένη στους κουδουνάτους (Gallery Mostra).

Κάθε γωνιά και ένα παιχνίδι, όπως σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΑ Αιγαίου η πρόεδρος του ΜΕΟΘ, Ερμίνα Τάμαρη, τονίζοντας τις διαδικτυακές δράσεις κάθε απόγευμα στις 7.00 μ.μ. εδώ και 21 ημέρες.

Παράλληλα μικροί και μεγάλοι μπορούν να βρουν τα παιχνίδια που με θέμα τη Μόστρα και τον Μ.Ε.Ο.Θ φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα του συλλόγου , στη διεύθυνση https://www.meoth.gr/mostra21-as-paixoyme.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροZητούν οδηγό για το ασθενοφόρο στη Βολισσό
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση Περιφέρειας Β. Αιγαίου για οδηγό ασθενοφόρου στη Βολισσό