Αρχική Νέα Τοπικά Εγινε και αυτό! Αστυνομικός έλεγχος στην Πρόεδρο του Βροντάδου κατά την επίσκεψη...

Εγινε και αυτό! Αστυνομικός έλεγχος στην Πρόεδρο του Βροντάδου κατά την επίσκεψη του Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου

540

Στην ενημέρωση της Περιφέρειας και συγκεκριμένα του Αντιπεριφερειάρχη Χίου Παντελή Μπουγδάνου προχώρησαν την περασμένη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019, τα μέλη του Κοινοτικού συμβουλίου Βροντάδου.
Υλοποιώντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του ΦΟΒ, ενημέρωσαν για την απόφαση για ΟΧΙ στη δημιουργία Κλειστού Κέντρου Προσφύγων- Μεταναστών στην περιοχή του 15ου χιλιομέτρου Αίπους- Βολισσού.
Να σημειώσουμε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει πάρει απόφαση για υιοθέτηση των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων των νησιών του Βορείου Αιγαίου που επίσης είναι αντίθετα στη δημιουργία υπερδομών των 5000+, όπως έχει ανακοινώσει η Κυβέρνηση.
Για τη συνάντηση δεν εκδόθηκε κανένα δελτίο τύπου, όπως και για το συμβάν που καταγγέλθηκε μέσα από σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο από μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Βροντάδου. Σύμφωνα με την ανάρτηση του Παντελή Σαλιάρη, κατά την προσέλευση της προέδρου της Κοινότητας Βροντάδου Μαριάννας Πελαντή στην Περιφερειακή Ενότητα αυτή ελέγχθηκε από την Αστυνομία. Μάλιστα είχαν φροντίσει να υπάρχει και γυναίκα αστυνομικός!
Η Αστυνομία άγνωστο από ποιους κλήθηκε, αλλά φαίνεται ότι φοβόντουσαν ότι οι αιρετοί της Κοινότητας Βροντάδου θα προχωρούσαν σε κινητοποιήσεις και δεν θα έμεναν στην ενημέρωση για την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης.
Για το συμβάν δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα, 3 μέρες μετά τα Χριστούγεννα καμία ανακοίνωση από δημοτική παράταξη ή άλλο φορέα.