Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Εκδηλώσεις για τον Απόστολο Παύλο και την προβολή των Οινουσσών

Εκδηλώσεις για τον Απόστολο Παύλο και την προβολή των Οινουσσών

123

Με Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκου και πανηγυρική εκδήλωση με ομιλία του καθηγητή Βασίλη Τσίγκου στην πλατεία της Ναυτοσύνης στις 7.00 μ.μ., οι Οινούσσες τιμούν το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου από τις Οινούσσες.
Στη συνέχεια θα γίνει η βράβευση των μαθητών που πήραν μέρος στο διαγωνισμό της Ιεράς Μητρόπολης Χίου για τον Απόστολο Παύλο και θα ολοκληρωθεί η πρώτη μέρα των εκδηλώσεων με τη Χορωδία των Οινουσσών σε διδασκαλία και διεύθυνση του Γιώργου Παυλάκου.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ. θα γίνει η προβολή της ταινίας τεκμηρίωσης «στα βήματα του Αποστόλου Παύλου», παραγωγή White Fox, με παρουσίαση από τη συγγραφέα Αναστασία Μάνου.
τέλος την Κυριακή 1η Ιουλίου οι Οινούσσες φιλοξενούν την εκπομπή «Κυριακή στο Χωριό» της ΕΡΤ3, με παρουσιάστρια τη Μαρούλα Μαλιαχόβα.
παράλληλα θα υπάρξουν και άλλες δράσεις και πρωτοβουλίες για την τουριστική προβολή της Αιγνούσσας.
Να σημειωθεί ότι την Κυριακή το πρωί στις 9.00 το πρωί θα εκτελεστεί από το ΕΓ-Ο/Γ πλοίο ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ το δρομολόγιο από τη Χίο, με επιστροφή όσων επιθυμούν να παρευρεθούν και στα γυρίσματα της εκπομπής στις 6.00 μ.μ..