Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη στα νησιά του Β. Αιγαίου

Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάπτυξη στα νησιά του Β. Αιγαίου

28

Διαδικτυακή εκδήλωση για την οικονομία και την ανάπτυξη στο Βόρειο Αιγαίο διοργανώνει ο Τομέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκδήλωση με θέμα «Ανάπτυξη στα νησιά: το σήμερα και το αύριο» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Απριλίου στις 5:30 μ.μ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ “θα είναι οι απόψεις, οι αγωνίες και οι προτάσεις των ίδιων ανθρώπων της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ιδιωτικού τομέα στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.” Συγκεκριμένα, θα συμμετάσχουν ως ομιλητές εκπρόσωποι 23 φορέων – Επιμελητηρίων, Εμπορικών Συλλόγων, Ενώσεων Ξενοδόχων, συλλόγων Εστίασης, κ.ά. – από τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία.

Το δύσκολο πεδίο που έχει διαμορφωθεί μετά την εκδήλωση της πανδημίας θα αποτελέσει βασική εστίαση της συζήτησης, χωρίς να παραγνωριστούν τα πάγια αναπτυξιακά ζητήματα της Περιφέρειας και οι προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες, που συνδέονται με τη νησιωτικότητα.

Από την πλευρά των διοργανωτών, κεντρικός ομιλητής θα είναι ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βουλευτής Μεσσηνίας Αλέξης Χαρίτσης. Επίσης, παρεμβάσεις θα πραγματοποιήσουν ο τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Δωδεκανήσου Νεκτάριος Σαντορινιός, ο αναπληρωτής τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Χίου Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο βουλευτής Λέσβου, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών Γιάννης Μπουρνούς.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣτο Νηολόγιο Χίου το δεξαμενόπλοιο «AMAZON FORTITUDE»
Επόμενο άρθροΠρωτοβουλία για τη Χίο: βλέπει “καψώνι” στη μετακίνηση υπαλλήλων των υπηρεσιών του Δήμου