Αρχική Νέα Τοπικά Ενημέρωση για το νέο νομοσχέδιο για την ασφάλιση από το ΝΤ Χίου...

Ενημέρωση για το νέο νομοσχέδιο για την ασφάλιση από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ

36

Εκδήλωση ενημέρωσης για το νέο νομοσχέδιο που αφορά την ασφάλιση διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 6.00 μ.μ. στο ΟΜΗΡΕΙΟ το Νομαρχιακό Τμήμα Χϊου της ΑΔΕΔΥ, με ομιλήτρια την Βέτα Πανουτσάκου, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ

Στόχος η ενημέρωση όλων των πολιτών για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό ζήτημα και η οργάνωση της πάλης, ενάντια στις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής, αναφέρει το κάλεσμα του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ.

Πρόσκληση σε ομιλία για την κοινωνική ασφάλιση και για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

 Συναδέλφισσες συνάδελφοι !

Η Κοινωνική Ασφάλιση, λοιπόν, αφορά συνολικά τις ζωές μας, τον κόπο και τον ιδρώτα μας για όλο μας τον εργασιακό βίο! Η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι κάποια “ποσοστά αναπλήρωσης”. Αφορά την Υγεία, την Πρόνοια, την προστασία στη δουλειά, τις κοινωνικές παροχές, τις συντάξεις, τα εμβόλια των παιδιών, τα φάρμακα, τα δικαιώματα των ΑμΕΑ.

Αποτελεί τη μεγαλύτερη κοινωνική κατάκτηση του αιώνα που μας πέρασε και γι’ αυτό η ανατροπή της είναι αιτία πολέμου.

Τώρα να αποσυρθεί το απαράδεκτο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο!Ο άθλιος νόμος Κατρούγκαλου – Βρούτση!Τέρμα στα ψέματα και τις απάτες!

Σας καλούμε την Τετάρτη στις 12 Φλεβάρη 2020 στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο Χίου στις 6.00 μ.μ. στην ομιλία της Βέτας Πανουτσάκου, μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ για το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Στόχος, η ενημέρωση όλων των συναδέλφων  για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό ζήτημα και η οργάνωση της πάλης μας  ενάντια στις αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και  στην ιδιωτικοποίηση της επικουρικής για να δώσουμε την απάντηση που τους πρέπει!

Ενημερώσου – Μάθε για τις εξελίξεις στην Κοινωνική Ασφάλιση, πάρε μέρος στον αγώνα!

Για την Ε.Γ. του Ν.Τ Χίου

Ο Πρόεδρος                            Η Γραμματέας

Μάρκος Σκούφαλος                 Σοφία Γατανά