Αρχική Νέα Τοπικά Ενωση Γονέων Χίου, γενική συνέλευση με ενημέρωση για δικαιώματα Συλλόγων

Ενωση Γονέων Χίου, γενική συνέλευση με ενημέρωση για δικαιώματα Συλλόγων

42

Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Χίου, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, στις 6.00 μ.μ. , στο δεύτερο όροφο του Ομήρειου Πνευματικού Κέντρου.
Οπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση, στην προσπάθεια που γίνεται “για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση των Συλλόγων στην Ένωση, ζητάμε την παρουσία των εκλεγμένων από τις Γενικές Συνελεύσεις εκπροσώπων και στην περίπτωση που δεν υπάρχουν, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων ώστε να ενημερωθείτε για τις νόμιμες διαδικασίες εκπροσώπησης και να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες”.
Με δεδομένο των θεμάτων που δημιουργήθηκαν με τις προηγούμενες συνελεύσεις σχετικά με τη νομιμότητα των εκπροσώπων των συλλόγων, η Ενωση κάνει γνωστό ότι “οι εκπρόσωποι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντίγραφο των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης στην οποία εξελέγησαν και να εξοφλήσουν την ετήσια συνδρομή (για το 2019, 10 € ανά εκπρόσωπο) ώστε να είναι ταμειακώς ενήμεροι και να συμμετέχουν κανονικά σε πιθανές ψηφοφορίες”.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο: Νομοθεσία, υποχρεώσεις και δικαιώματα συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. (Θα διατεθεί έντυπο υλικό με τις κυριότερες διατάξεις).
2ο: Παρουσίαση ενεργειών παρούσας διοίκησης.
3ο: Ενημέρωση για δίχρονη υποχρεωτική Προσχολική Εκπαίδευση.
4ο: Συζήτηση για θέματα που θα τεθούν από συλλόγους.
Οι σύλλογοι θα μπορούν στο mail της Ενωσης (chiosenosigoneon@gmail.com) να ενημερώσουν για θέματα που θα ήθελαν να συζητηθούν μέχρι και το Σάββατο, 13 Απριλίου.
για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Μιχάλης Πουλάδας Νικόλαος Νικολαϊδης