Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: ικανοποίηση για έγκριση ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: ικανοποίηση για έγκριση ολιγομελών τμημάτων ΕΠΑΛ

73

Μετά και την δημοσιοποίηση της ΥΑ με Αρ.Πρωτ. 222/1-10-2018 του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων εγκρίνονται τα ολιγομελή τμήματα Τεχνικός Ανθοκομίας & Αρχιτεκτονικής Τοπίου της Γ΄ τάξης στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Χίου και ο τομέας Οικονομίας & Διοίκησης στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Χίου.
Είναι γεγονός ότι το τρίτο τμήμα, αυτού της ειδικότητας των Οχημάτων της Γ΄ τάξης του Εσπερινού ΕΠΑΛ Χίου, οι υποψήφιοι μαθητές προ του κινδύνου να θεωρηθούν μη εγγραφέντες ζήτησαν να εγγραφούν σε άλλη ειδικότητα! Κάτι ανάλογο που συνέβη και στο ΕΠΑΛ Βροντάδου με τον τομέα Οικονομίας και Διοίκησης το οποίο για το λόγο αυτό έπαψε να υφίσταται!
Επιτέλους η δικαίωση για όλους όσους συνέδραμαν στο εγχείρημα έγκρισης των ολιγομελών τμημάτων στην Χίο ήλθε, μετά από σχεδόν δίμηνο και πολύπονο αγώνα για τα δυο από τα τρία τμήματα που διεκδικούσαμε τελευταία!
Ως Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν και συνέβαλαν με τον τρόπο του ο καθένας στον συγκεκριμένο σκοπό.

Τελικά δικαιώνονται ακόμη στη χώρα μας όσοι αγωνίζονται για το δίκαιο και ρισκάρουν!

Με τιμή
Ο Υπεύθυνος του Περιφερειακού Τμήματος Β.Α. της Ε.Τ.Ε.

Κωνσταντίνος-Βίκτωρ Χατζησταμάτης
Σύμβουλος Σταδιοδρομίας
Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός
ΕΠΙΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ART DESIGN AND TECHNOLOGY IN THE UNIVERSITY OF MIDDLESEX
site: http://users.sch.gr/convichat
e-mail: convichat@sch.gr