Αρχική Νέα Τοπικά Επαναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τα θέματα για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων...

Επαναφέρει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. τα θέματα για τις διοικήσεις Νομικών Προσώπων Δ. Χίου

141

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον διορισμό Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες.
“Με δεδομένη την μη αποδοχή της εισήγησης από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και προκειμένου να αναζητηθεί μεγαλύτερη σύγκλιση επί του θέματος, θα επανεξεταστεί τούτο από το Δημοτικό Συμβούλιο σε προσεχή συνεδρίαση”, αναφέρει σε σχετικό δελτίο τύπου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Χίου Παύλος Καλογεράκης, σχετικά με τον ορισμό Διοικητικών Συμβουλίων σε Νομικά Πρόσωπα και Εταιρείες του Δήμου.
Στη συνεδρίαση του σώματος την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, το Δημοτικό Συμβούλιο με ψήφους 19 κατά έναντι 17 καταψήφισε τις προτάσεις του Δημάρχου Σταμάτη Κάρμαντζη. Πλην της παράταξης του Γιάννη Καραβασίλη, που ψήφισε υπέρ των προτάσεων Κάρμαντζη συμμετέχοντας μάλιστα στα Δ.Σ., οι υπόλοιπες παρατάξεις τις καταψήφισαν (ζητώντας αναλογική εκπροσώπηση και διεύρυνση των συμβουλίων σε 15μελη).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜία γυναίκα νεκρή στα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια δήλωσε ο Λ.Οικονόμου-Συνεχίζεται σήμερα η αποσυμφόρηση”
Επόμενο άρθροΔόγμα «βίου αβίωτου» από την κυβέρνηση για τους πρόσφυγες