Αρχική Νέα Τοπικά Επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε κρημνώδη περιοχή Μηλιγκά Χίου

Επιχείρηση διάσωσης άνδρα σε κρημνώδη περιοχή Μηλιγκά Χίου

350

15.15

Στο νοσοκομείο της Χίου με πολλαπλά κατάγματα αλλά έχοντας τις αισθήσεις του,  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, λίγο μετά τις 3.00 μ.μ., ο 34χρονος Γ.Ψ. , που έπεσε σε βάθος περίπου 100 περίπου μέτρων στην περιοχή του Μηλιγκά Χίου.

Ο 34χρονος ευχαρίστησε Πυροσβέστες, λιμενικούς, τραυματιοφορείς αλλά και εργαζόμενους σε επιχείρηση ιχθυοκαλλιέργειας που με το φουσκωτό σκάφος τους κατάφεραν και τον προσέγγισαν. Με το φουσκωτό μεταφέρθηκε στην προσβάσιμη γειτνιάζουσα παραλία των Γλάρων και από εκεί μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

14.30

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Κεντρικού Λιμεναρχείου, ΕΚΑΒ και αστυνομίας στην περιοχή του Μηλιγκά (κοντά την παραλία των Γλάρων) στην εθνική οδό Χίου- Καρδαμύλων για την ανάσυρση ανθρώπου που έχει πέσει στο γκρεμό.
Από την Πυροσβεστική υπηρεσία, που κλήθηκε τηλεφωνικώς να σπεύσει στην περιοχή, ενημερώθηκε και το λιμεναρχείο αφού είναι πιθανόν να μην μπορεί να γίνει ανάσυρση του άντρα (που άγνωστο από ποια αιτία φαίνεται πως έπεσε στο γκρεμό) από ξηρά και να χρειάζεται η συνδρομή με σκάφος του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Το συμβάν σημειώθηκε πριν τις 2.00 μ.μ..

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: ERA-AEGEAN.GR

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΓονείς ζητούν αναβολή Γενικής Συνέλευσης Ενωσης Γονέων νομού Χίου
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για το Πολυτεχνείο από την ΚΝΕ