Αρχική Νέα Τοπικά Κλίμα ενότητας στην ανάδειξη Διοίκησης Επιμελητηρίου Χίου (VIDEO)

Κλίμα ενότητας στην ανάδειξη Διοίκησης Επιμελητηρίου Χίου (VIDEO)

245

«Είμαστε μια ομάδα και έχουμε ένα κοινό στόχο… έχουμε τα εχέγγυα να πετύχουμε το καλύτερο», τόνισε ο νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χίου Παντελής Λεγάτος στην πρώτη συνεδρίαση του σώματος για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ευχαριστώντας για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία που του πρόσφεραν τα μέλη του Επιμελητήριου με την ανάδειξη του συνδυασμού του, νικητή στις πρόσφατες εκλογές, ο κ. Λεγάτος απηύθυνε μήνυμα ενότητας και συνεργασίας.
«Δεν υπάρχει καμία αντιπολίτευση, είμαστε ενωμένοι», τόνισε ο Ζαχαρίας Μαϊστράλης από το συνδυασμό του –δικαιολογημένου απόντα- Γιώργου Γεωργούλη. Μάλιστα έκανε την πρόβλεψη ότι στο τέλος της 4ετίας θα είναι… ένας συνδυασμός.
Ακολούθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη των 5 μελών της Διοικούσας Επιτροπής, αφού ήδη τη θέση του Προέδρου καταλαμβάνει ο Παντελής Λεγάτος και του β’ αντιπροέδρου ο Γιώργος Γεωργούλης· λόγω του ότι ο συνδυασμός του κατέλαβε άνω του 30%.

Ο συνδυασμός του κ. Γεωργούλη, διεκδίκησε ακόμα μία θέση και συγκεκριμένα στη θέση του υπεύθυνου ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων. Δεν τα κατάφερε όμως ο Δημήτρης Κυτριλάκης που έλαβε 8 ψήφους, έναντι 13 ψήφων του Μιχάλη Μονιούκα που εξελέγη.
Στις άλλες θέσεις (όπου δεν υπήρχε 2η υποψηφιότητα) εξελέγησαν:
Κώστας Βεζέρης, στη θέση του A’ Αντιπροέδρου, 18 ψήφοι- 3 λευκά.
Μανώλης Χαβιάρας, στη θέση του Γενικού Γραμματέα, 19 ψήφοι- 2 λευκά.
Γιώργης Μαμαλής, στη θέση του Οικονομικού Επόπτη, 19 ψήφοι- 2 λευκά.
Αναστασία Λιβανού, στη θέση Υπεύθυνης Συμβουλευτικής υποστήριξης επιχειρήσεων, παμψηφεί με 21 ψήφους (είναι και η μόνη γυναίκα στη Δ.Ε. και η μία από τις 3 στο Δ.Σ. μαζί με τη Βικτωρία Αμπαζή και την Ελευθερία Παπαμιχαλάκη της μειοψηφίας).