Αρχική Νέα Οικονομία Παρουσίασης πρότασης για Επιχειρηματικό Πάρκο (video)

Παρουσίασης πρότασης για Επιχειρηματικό Πάρκο (video)

125

Η παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης για την ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στη Χίο, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη, στις 7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ. Χίου στα πλαίσια ημερίδας που διοργανώνουν το Επιμελητήριο και ο Δήμος Χίου που είναι και οι φορείς που χρηματοδότησαν το συγκεκριμένο Σχέδιο..
Στην Ημερίδα θα παρουσιασθούν τα αποτελέσματα της έρευνας αξιολόγησης των υποψήφιων περιοχών για τη χωροθέτηση του Επιχειρηματικού Πάρκου.
Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αντιδήμαρχος Απόστολος Τζιώτης, η δυνατότητα αυτή δίνεται από την ώρα που προχώρησαν τα ΣΧΟΟΑΠ, που επιτρέπουν την χωροθέτηση δράσεων.

Ο έτερος αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Στρατής Γδύσης επισήμανε ότι από τις περιοχές που είχαν αρχικά προταθεί έχει επιλεγεί έκταση από τη Γεωργική Σχολή μέχρι το χωριό Βαβύλοι και μετά το χωριό μέχρι το πρώην εργοστάσιο βαμβακουργίας. Ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Γιώργος Περρής επισήμανε ότι το σημαντικό αυτό έργο έρχεται 20 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προσπάθεια επί αιρετού Νομάρχη Καλουτά και τόνισε τα υπέρ μιας τέτοιας χωροθέτησης· τα οποία και θα αναλυθούν κατά την αποψινή ημερίδα στο ΟΜΗΡΕΙΟ.