Αρχική Απόψεις Face-tweet Ευχαριστήριο της οικογένειας του διασωθέντα Ι. Πολιτάκη, ειδική μνεία στο Λιμεναρχείο Χίου

Ευχαριστήριο της οικογένειας του διασωθέντα Ι. Πολιτάκη, ειδική μνεία στο Λιμεναρχείο Χίου

1184

Τις ευχαριστίες του στο Λιμενικό και ειδικά στην Κεντρική Λιμενάρχη Χίου Ειρήνη Αργύρη, εκφράζει μέσω μηνύματος του γιου του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο 58χρονος φίλος της οικογένειας Ι. Πολιτάκης που διασώθηκε από το ναυάγιο του σκάφους στις Οινούσσες.
Συγκεκριμένα ο Alexandros Politakis γράφει:
“Μόλις επέστρεψε ο πατέρας μου στο σπίτι. Για 14 ώρες πάλευε με τα κύματα χωρίς σωσίβιο μεταξύ Χίου και Τουρκίας. Είχε φύγει χθες το μεσημέρι για να πάει μ’ ένα φίλο και τα παιδιά του στις Οινούσσες με το σκάφος τους, το οποίο ανατράπηκε 15:25 και στις 17:00 βυθίστηκε.
Ο πατέρας των παιδιών βρέθηκε νεκρός, ενώ ακόμα αγνοείται ο 23χρονος γιος της οικογένειας. Η 24χρονη κόρη βρέθηκε τα ξημερώματα κι ο πατέρας μου στις 05:25.
Μου ζήτησε να γράψω αυτή την ανάρτηση για να ευχαριστήσω το λιμενικό, όσους βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης και κυρίως το πλήρωμα του πολεμικού πλοίου Άγιος Ευστράτιος Ν080 για τη σοβαρότητα και τα ταχύτατα αντανακλαστικά· ειδικά τη λιμενάρχη Χίου, κα Αργύρη, η οποία συντόνισε τις διαδικασίες και ζήτησε να βρεθούν άμεσα καύσιμα για τα φουσκωτά σκάφη του λιμενικού, με οποιοδήποτε κόστος, ακόμα κι αν χρειαζόταν να πληρωθούν από την τσέπη των υπαλλήλων”.