Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Φεστιβάλ Ιωνία: Σάββατο 25/8) με Λ. Μαχαιρίτσα, Μιρέλα Πάχου και Steve Tesser

Φεστιβάλ Ιωνία: Σάββατο 25/8) με Λ. Μαχαιρίτσα, Μιρέλα Πάχου και Steve Tesser

152

Το Φεστιβάλ «ΙΩΝΙΑ» παρουσιάζει τον ξεχωριστό τραγουδοποιό, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, την υπέροχη Μιρέλα Πάχου και το μοναδικό Ιταλό κιθαρίστα, Steve Tesser, το Σάββατο 25 Αυγούστου, στις 9.30 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και το λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στην τελευταία δισκογραφική του δουλειά «ΑΛΛΑΞΑΝ ΠΟΛΛΑ», τις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό, αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του, όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ», «Έλα ψυχούλα μου» κ.ά.
Η Μιρέλα Πάχου είναι μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια και ακορντεονίστρια, η οποία θα μας ξεσηκώσει με τις χορευτικές της μελωδίες και το ζεστό της χαμόγελο, εφοδιασμένη με τα κομμάτια της, όπως: «Μιρέλα», «Ριπλέυ», «Δύο και κάτι» κ.ά.
Σε αυτό το μουσικό ταξίδι συμμετέχει ο Ιταλός βιρτουόζος κιθαρίστας Steve Tesser, έχοντας στις «αποσκευές» του δικά του τραγούδια, αλλά και πασίγνωστες διασκευές ελληνικών και ξένων ροκ τραγουδιών.
Μαζί τους ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο και ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα.

Προπώληση εισιτηρίων:
-Γραφεία Ελεύθερου Πανεπιστημίου “ΙΩΝΙΑ”: Ομήρου 5 (έναντι παλαιού Ταχυδρομείου), 2271300411-12, 6985054300
-Βιβλιοπωλεία: “Πάπυρος” 2271021550, “Πυξίδα” 2271026666.