Αρχική Νέα Αθλητικά FINAL FOUR Αγάπης, από το Σύλλογο Γονέων Ατόμων με αυτισμό Χίου

FINAL FOUR Αγάπης, από το Σύλλογο Γονέων Ατόμων με αυτισμό Χίου

179

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας, στις 3 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου διοργανώνει σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου το FINAL FOUR της αγάπης.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29/11 στις 18.30 όπου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός και το ακολούθως το Σάββατο 30/11 στις 18.30 ο τελικός στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Λίγα Λόγια για τον Σύλλογο:
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Χίου είναι μη κερδοσκοπική αστική εταιρεία με σκοπό τη βελτίωση της εκπαίδευσης και διαβίωσης των Ατόμων με Αυτισμό στη Χίο και στο Βόρειο Αιγαίο.
Στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας όσον αφορά τα άτομα με αυτισμό. Προσπαθεί να το πετύχει μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων που άπτονται των ενδιαφερόντων όσο το δυνατό μεγαλύτερου αριθμού ομάδων και ατόμων όπως: αθλητικές δράσεις, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις εικαστικών, ενημερωτικές ημερίδες και ομιλίες, κοινωνικές εκδηλώσεις, διανομή έντυπου υλικού κ.α.