Αρχική Νέα Τοπικά Για κτηματολόγιο και πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου ο Αν. Μιχαηλίδης στον υφυπ. Περιβάλλοντος

Για κτηματολόγιο και πολυκατοικίες Χριστού Βαρβασίου ο Αν. Μιχαηλίδης στον υφυπ. Περιβάλλοντος

59

Συνάντηση πραγματοποίησε χθες ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργου Δημαρά, σε συνέχεια της προ μηνός συνάντησης με τον διευθυντή του γραφείου, προκειμένου να συζητηθούν δύο σημαντικά θέματα της Χίου.
Πρώτον, συζητήθηκε η ανάγκη διόρθωσης του κτηματολογίου σε περιοχές της (κεντρικής και νότιας) Χίου οι οποίες έχουν ήδη κτηματογραφηθεί.
Το δεύτερο θέμα που τέθηκε από το βουλευτή είναι το ζήτημα της απαράδεκτης και επικίνδυνης κατάστασης στα κτίρια των εργατικών κατοικιών Χριστού Βαρβασίου και της αναζήτηση λύσης εντός του προγράμματος αστικών αναπλάσεων που προωθεί το Υπουργείο.
Από την πλευρά του Υφυπουργού αναλύθηκαν βασικές παράμετροι του προγράμματος και επισημάνθηκε ότι η ευόδωση τέτοιας λύσης απαιτεί τη σύμπραξη και το συντονισμό σειράς φορέων και συλλογικοτήτων (Υπουργείων, Δήμου, κατοίκων, κλπ).
Ο κ. Μιχαηλίδης εκδήλωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει το επόμενο διάστημα σε πρώτη συνεννόηση με επίσημους φορείς της Χίου προς αυτήν την κατεύθυνση.