Αρχική Απόψεις Aρθρα Γιατί αυτό το χάλι στο Βροντάδο, του Ν. Νύκτα

Γιατί αυτό το χάλι στο Βροντάδο, του Ν. Νύκτα

48

“Κύριε Δήμαρχε, κύριε Αντιδήμαρχε Ομηρούπολης,γιατί αυτό το χάλι στον Βροντάδο;”, σημειώνει ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Χίου Νίκος Νύκτας με την παρουσίαση και ορισμένων χαρακτηριστικών φωτογραφιών.
“Ειλικρινά δεν θυμάμαι 15 Μαΐου να βρισκόταν ποτέ σ αυτήν τη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας ο δεύτερος σε πληθυσμό πρώην Δήμος Ομηρούπολης. Ειδικά μάλιστα ο Βροντάδος που ετοιμάζεται να δεχθεί και το πρώτο κύμα επισκεπτών (μετά την λήξη των περιορισμών λόγω της πανδημία που μας ταλαιπώρησε), είναι σε άθλια κατάσταση.
Τουριστικές περιοχές όπως Γούβι (Πετροκάραβο),  Δασκαλόπετρα, Κλειδού, πολλοί συμπολίτες μας που τις επισκέπτονται καθημερινά, διαμαρτύρονται, για την κατάσταση που αντικρίζουν.


Το τοπικό συμβούλιο Βροντάδου εδώ και μέρες έχει υποβάλει αίτημα ζητώντας την παρέμβαση του Δήμου. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Το ίδιο ισχύει και με το στρώσιμο ΟΛΩΝ των παραλιών του Βροντάδου, και όχι επιλεκτικά. Ελπίζω τις επόμενες ημέρες να δούμε επιτέλους τα συνεργεία του Δήμου να ασχολούνται και με τον Βροντάδο.