Αρχική Νέα Τοπικά «Η Χίος τιμά το ΄21»: Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Δήμου Χίου

«Η Χίος τιμά το ΄21»: Κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Δήμου Χίου

175

Με το σύνθημα: «Η Χίος τιμά το ΄21: Από το Ηρωικό παρελθόν στο Ελπιδοφόρο μέλλον», η Συντονιστική Επιτροπή των Επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Χίου καλεί κάθε πολίτη, Χιώτη και Χιώτισσα όπου γης, να συμμετέχει στις εκδηλώσεις του Δήμου Χίου για το 2021.
Λειτουργεί ήδη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον τίτλο chioscity21, δημιουργήθηκε λογότυπο από το γραφίστα Αντώνη Μόσχο, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να στέλνουν κείμενα, φωτογραφίες και video στο e-mail: chioscity21@gmail.com. Με ευθύνη της Συντονιστικής Επιτροπής αυτά θα δημοσιεύονται και στην ιστοσελίδα του Δήμου (chios.gov.gr), όπου δημιουργήθηκε ειδικό τμήμα δημοσιεύσεων για την επέτειο.

“Ζητούνται προσωπικές απόψεις, γνώμες και μαρτυρίες που θα γίνουν κοινό κτήμα ενδυνάμωσης της ιστορικής μνήμης και της αυτοπεποίθησης για ένα λαμπρό κοινό μέλλον. Οι επετειακές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν δύο χρόνια κατά το 2021 και το 2022. Την δεύτερη χρονιά θα τιμήσουμε ειδικότερα την μνήμη των σφαγιασθέντων από τις ορδές των Τούρκων, αλλά θα έχουμε και τις 100-χρονες επετειακές εορτές μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής και για τις αλησμόνητες Πατρίδες της Ιωνίας”, σημειώνεται στο σχετικό κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής.

Διαφήμιση