Αρχική Νέα Τοπικά Ιδρυμα Τσάκος, από σήμερα (4/11/17) λειτουργία Ιματιοθήκης

Ιδρυμα Τσάκος, από σήμερα (4/11/17) λειτουργία Ιματιοθήκης

225

Ιματιοθήκη στο ισόγειο των εγκαταστάσεων του, λειτουργεί το Ιδρυμα “Μαρία Τσάκος”, όπου συγκεντρώνει ρούχα και παιχνίδια τα οποία και θα προσφέρει σε όσους συνανθρώπους μας τα έχουν ανάγκη.

Μάλιστα η Ιματιοθήκη θα είναι ανοικτή για όσους ενδιαφέρονται να παραλάβουν τα αντικείμενα που χρειάζονται, από αυτό το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, και κάθε Σάββατο, ώρες 9 π.μ. έως τη 1.00 μ.μ. στους χώρους του ισογείου του Ιδρύματος.
Επίσης όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της Ιματιοθήκης του Ιδρύματος Μαρίας Τσάκου, μπορούν να παραδίδουν είδη ένδυσης και υπόδησης, κάθε ηλικιακής κατηγορίας, σε καλή κατάσταση, παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης και σχολικά είδη.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα +30 22710 29600 και +30 22710 82777.

Εντύπωση κάνει πάντως το γεγονός  ότι πλέον οι όποιες δράσεις του Ιδρύματος Μαρία Τσάκος, δηλώνονται σαν “δράσεις του Ομίλου Εταιρειών Τσάκος, μέσω του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Μαρία Τσάκος» και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς”.
Μια αλλαγή στην πολιτική του Ιδρύματος που συνέπεσε με την αλλαγή και στη Διεύθυνσή του… Αν και σε όλους είναι γνωστό έτσι και αλλιώς ότι το Ίδρυμα, έχει την πλήρη στήριξη του Ομίλου.