Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Ημερίδα- Νέες τεχνολογίες και ανθρώπινος παράγοντας στην ιατρική

Ημερίδα- Νέες τεχνολογίες και ανθρώπινος παράγοντας στην ιατρική

142

Ημερίδα με θέμα “Νέες τεχνολογίες και ανθρώπινος παράγοντας στην ιατρική” θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου 2019 στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο στις 10.00 π.μ..

Η ημερίδα συνδιοργανώνεται από την Α΄ Χειρουργική κλινική του Α.Π.Θ και το τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και είναι υπό την αιγίδα του Ιατρικού Συλλόγου Χίου.


Με ένα ευρύ θεματολόγιο, θα ασχοληθεί με την παρουσίαση νέων ιατρικών τεχνολογιών αλλά και την εισαγωγή καινοτόμων μεθόδων που προέρχονται από τις επιστήμες της διοίκησης, στην διαχείριση και βελτίωση των ιατρικών διεπιστημονικών ομάδων, όπως και τις νομικές επιπτώσεις από τη ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας.
Η χρησιμότητα των πορισμάτων της ημερίδας -παρά τον ιατρικό της προσανατολισμό- θα ωφελήσει όχι μόνο όσους εργάζονται στον τομέα της υγείας (ιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί κτλ.) αλλά και ευρύτερα τα μέλη μιας ομάδας σε ένα οργανισμό ή επιχείρηση δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα.
Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης ενώ η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.

Στις 19/4/2019 και ώρα 12.30 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου σχετική με την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Χανδρής.

Πληροφορίες
Γιώργος Γεωργαντής τηλ 6944141947
Γιάγκος Δάγκινης τηλ 6979445378

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροAir France- KLM έρχονται πιο κοντά στα ελληνικά νησιά με τη συνεργασία με Sky Express
Επόμενο άρθρο“Τον πήρε ξώφαλτσα…”, μαρτυρίες για την επίθεση κατά Γ. Κουτσοδόντη, συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη