Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον γυναικοκτόνο στη Χρυσομαλλούσα Λέσβου

Ισόβια χωρίς ελαφρυντικά στον γυναικοκτόνο στη Χρυσομαλλούσα Λέσβου

246

Με ισόβια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Βορείου Αιγαίου που εκδίκασε σήμερα την υπόθεση του 25χρονου γυναικοκτόνου. Ο 25χρονος που τον περασμένο Μάιο είχε σκοτώσει την 24χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη Χρυσομαλλούσα στη Μυτιλήνη, μεταφέρθηκε κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας το μεσημέρι της Παρασκευής από τις Δικαστικές Φυλακές Χίου στα δικαστήρια της πόλης.
Εκεί από πολύ νωρίς βρίσκονταν συγγενικά πρόσωπα και από τις δύο πλευρές. Με τους συγγενείς της νεκρής κοπέλας να ξεσπούν σε βρισιές και κατάρες όταν οι αστυνομικοί οδήγησαν από το αυτοκίνητο στην αίθουσα του δικαστηρίου τον κατηγορούμενο. Δείχνοντας προς την άλλη πλευρά , τη φωτογραφία του παιδιού της, η μανά της 24χρονης, θυμίζει ότι αυτή δεν είναι στη ζωή, ότι δεν έχει κοντά της το παιδί της…
Να σημειώσουμε ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας βρίσκονταν στο χώρο των δικαστηρίων. Επιπλέον του επεβλήθη ποινή τριων ετών για οπλοκατοχή και οπλοχρησία και επέστρεψε στις φυλακές της Χίου.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: /voreioaigaio.ert.gr