Αρχική Νέα Τοπικά Κ. Μουτζούρης: αναβάθμιση της συμμετοχής της Χίου στη διοίκηση της Περιφέρειας

Κ. Μουτζούρης: αναβάθμιση της συμμετοχής της Χίου στη διοίκηση της Περιφέρειας

35

“Η παράταξη μας, πιστή στις προεκλογικές δεσμεύσεις της, σκοπεύει να αναβαθμίσει την συμμετοχή της Χίου στην διοίκηση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου από την 1.9.2019”, αναφέρει με σχετικό δελτίο τύπου ο νέος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.
Όπως αναφέρει πρόθεση του συνδυασμού είναι να δοθούν οι θέσεις του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, του Γεωγραφικού Αντιπεριφερειάρχη και δύο Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, σε συμβούλους από τη Χίο.
Μάλιστα όπως αναφέρει, «Στην σημαντικότατη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία για πρώτη φορά θα ανατεθεί σε εκπρόσωπο της Χίου, θα τοποθετηθεί σε ένδειξη αναγνωρίσεως ο πρώτος σε αριθμό ψήφων υποψήφιος μας στο σύνολο Βόρειο Αιγαίο», φωτογραφίζοντας έτσι τον Παντελή Βρουλή.
Ο διατελέσας και Δήμαρχος Χίου κ. Βρουλής, με δηλώσεις του πάντως στο ραδιόφωνο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την επιλογή, προτιμώντας τη θέση του γεωγραφικού Αντιπεριφερειάρχη, που φαίνεται να προορίζει ο κ. Μουτζούρης τον Παντελή Μπουγδάνο που είχε εκλεγεί την προηγούμενη φορά με το συνδυασμό της Χριστιάνας Καλογήρου.
Ενώ η μία θέση θεματικού Αντιπεριφερειάρχη φαίνεται να προορίζεται για σύμβουλο συνεργαζόμενης παράταξης στο περιφερειακό συμβούλιο.