Αρχική Νέα Τοπικά Κ. Βρατσάνος- Δήμαρχος Ψαρών: σε αυτό το νέο “ταξίδι” δεν περισσεύει κανείς

Κ. Βρατσάνος- Δήμαρχος Ψαρών: σε αυτό το νέο “ταξίδι” δεν περισσεύει κανείς

120

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους ψαριανούς και τις ψαριανές που για 3η τετραετία τον εμπιστεύτηκαν, ο Δήμαρχος Ψαρών Κώστας Βρατσάνος μέσα από την προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στέλνει το ακόλουθο μήνυμα:
“Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,
θα ήθελα να εκφράσω απ’ τα βάθη της καρδιάς μου τις πιο θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε τόσο εμένα προσωπικά όσο και όλα τα μέλη του συνδυασμού μας.
Η καθαρή νίκη και η μεγάλη πλειοψηφία που μας χαρίσατε, η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων, αποτελεί εξαιρετική τιμή αλλά και μια δικαίωση των προσπαθειών που καταβάλαμε τα τελευταία χρόνια για τον τόπο μας.
Έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά. Η εντολή σας ήταν ξεκάθαρη και χωρίς αστερίσκους. Στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινάει την 1η του Σεπτέμβρη δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, θα δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτά που ήδη έχουμε προγραμματίσει, συνεχίζοντας με σταθερά βήματα την ανοδική πορεία του δήμου μας και του νησιού μας.
Σ’ αυτό το νέο «ταξίδι» δεν περισσεύει κανείς. Κοινός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του νησιού μας. Σας καλώ με ενότητα, ομοψυχία και συστράτευση να συμβάλλουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στην οικοδόμηση ενός καλύτερου αύριο για τα Ψαρά και τους ανθρώπους τους”.

Διαφήμιση