Αρχική Νέα Τοπικά Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου Χίου για Εργατική Πρωτομαγιά

Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου Χίου για Εργατική Πρωτομαγιά

109

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη
την Τρίτη 1/5/2018
στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις 10:30 π.μ..

Από το Σικάγο του 1886, η πρωτομαγιά ήταν και είναι η κομβική ημερομηνία, που κατάφερνε να συνδέσει το χτες με το σήμερα στην ιστορία των αιματηρών αγώνων του παγκοσμίου εργατικού κινήματος, ενάντια στην εξαθλίωση, την ανέχεια, την φτώχεια, την τρομοκρατία. 132 χρόνια μετά, συνεχίζουμε να τιμάμε τους ήρωες και τους αγώνες της τάξης μας.
Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων.
Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση του κόσμου της μισθωτής εργασίας είναι ξεκάθαρη, ενωτική και αγωνιστική.
Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας

Τιμώντας τους πρωτοπόρους αγωνιστές του εργατικού κινήματος, όλους εκείνους που θυσιάστηκαν διαχρονικά για τα μεγάλα ιερά δικαιώματα της τάξης μας, όλους εκείνους που υπερασπίστηκαν με την ίδια την ζωή τους τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, την ΙΣΟΤΗΤΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ, οφείλουμε όλοι μαζί να δώσουμε αγωνιστικό και απεργιακό παρόν.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα ΠΑΜΕ για Εργατική Πρωτομαγιά
Επόμενο άρθροΠεριφερειακή Ομοσπονδία Β. Αιγαίου ΑμεΑ: Πρωτομαγιά αγώνων