Αρχική Νέα Τοπικά «Καλικάντζαροι» ξέσπασαν στα καλιντζαράκια του διαγωνισμού του Δήμου Χίου

«Καλικάντζαροι» ξέσπασαν στα καλιντζαράκια του διαγωνισμού του Δήμου Χίου

102

Στα Καλικαντζαράκια που ήταν τοποθετημένα στην οδό Απλωταριάς στα πλαίσια του διαγωνισμού που για 2η χρονιά διοργανώνει ο δήμος Χίου, ξέσπασαν άγνωστοι, σπάζοντας τις κατασκευές σε ξύλο που είχαν επιμεληθεί σχολεία, σύλλογοι αλλά και ιδιώτες.
«ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ!», σημειώνει μέσω της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς που σημειώνει ότι ο Δήμος θα απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό τους.
Χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Παραμονές του νέου έτους, κάποιοι συμπολίτες μας αποφάσισαν να καταστρέψουν τους κόπους γονέων και παιδιών που κοσμούσαν την Απλωταριά και δίνουν ένα γιορτινό τόνο στην κεντρική αγορά του νησιού μας. Θα απευθυνθούμε άμεσα στις αρμόδιες αρχές για να βρουν τους ανεγκέφαλους αυτούς και να τους τιμωρήσουν παραδειγματικά. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αυτό δεν αλλάζει όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι προσπαθούν για το αντίθετο.
Καλές γιορτές σε όλους!!»

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα θύματα βανδαλισμού στον εμπορικό δρόμο της Χίου, είχαν πέσει ακόμα και πιθάρια με καλλωπιστικά φυτά και λουλούδια που είχε τοποθετήσει ο Δήμος.