Αρχική Πολιτισμός Εκδηλώσεις Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ, 28-29/4/17

Μαθητικό Φεστιβάλ ΚΝΕ, 28-29/4/17

215

Το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ πραγματοποιείται την Παρασκευή 28 Απρίλη στις 7.00 μ.μ. στην Πλατεία Βουνακίου.
Με σύνθημα «αν θες να λέγεσαι άνθρωπος, δεν θα πάψεις ούτε στιγμή να αγωνίζεσαι για το δίκιο», η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες του νησιού να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Μαθητικού Φεστιβάλ, όσους ασχολούνται με τη μουσική , το χορό, το σκίτσο , τους πολιτιστικούς συλλόγους του νησιού, να πάρουν μέρος και να παρουσιάσουν την δημιουργία τους.
«Να συμβάλλουν με το μεράκι και την ανησυχία τους , στην επιτυχία του. Να συμμετάσχουν στο μεγάλο ραντεβού των μαθητών που προβληματίζονται, ονειρεύονται, τραγουδούν και δεν δέχονται την αδικία. Να μάθουν από πρώτο χέρι για τι παλεύει η ΚΝΕ. Τα Μαθητικά Φεστιβάλ τα χτίζουμε με το μεράκι και τη δίψα μας για συζήτηση, συλλογικότητα, πολιτιστική δημιουργία, άθληση, διασκέδαση. Τα χτίζουμε εμείς, τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, που έχουμε βαλθεί να αλλάξουμε τον κόσμο.
Μαζί είμαστε πιο δυνατοί! Έλα μαζί μας γιατί έχουμε κοινό συμφέρον να ανατρέψουμε το σύστημα της αδικίας και της εκμετάλλευσης και να παλέψουμε για την κοινωνία το σχολείο και τη ζωή που μας αξίζει!», σημειώνει στην πρόσκληση για συμμετοχή η ΚΝΕ.

Το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί και τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στα γήπεδα της Φάρκαινας.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΒοτανικό Σεργιάνι στην Αμανή, 29/4-1/5/17
Επόμενο άρθροΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: φωτιά στον καταυλισμό των αθίγγανων στο Μυρσινίδι