Αρχική Νέα Εκπαίδευση - Επιστήμη Σταμάτης Κριμιζής: «Ακολουθείστε το όνειρό σας και παλέψτε γι’ αυτό!» (video)

Σταμάτης Κριμιζής: «Ακολουθείστε το όνειρό σας και παλέψτε γι’ αυτό!» (video)

202

«Οι νέοι να ακολουθήσουν το όνειρο τους και να παλέψουν γι’ αυτό, για να πετύχεις το στόχο σου χρειάζεται 90% δουλειά» επισήμανε στους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολικού συγκροτήματος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βροντάδου, ο ακαδημαϊκός- αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής.
Λίγο νωρίτερα είχε την τιμή και χαρά να κόψει την κορδέλα της Νέας Πτέρυγας του Σχολικού συγκροτήματος που φέρει το όνομά του «Σταμάτιος Μ. Κριμιζής»!
«… Σας ευχαριστώ γιατί δεν περίμενα να με βραβεύσουν και να με τιμήσουν δίνοντας και το όνομα μου σε ένα Σχολείο οι… συμπατριώτες μου. Ισχύει βλέπετε ο ουδείς Προφήτης στον τόπο του, αλλά να που η Χίος απέδειξε ότι είναι μια πατρίδα διαφορετική», σημείωσε φανερά συγκινημένος.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς απέδωσε μεταλλείο διακρίσεως στον κ. Κριμιζή.
Ιδιαίτερα θερμό το μήνυμα και της Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάννας Καλογήρου, που ήταν παρούσα στην εκδήλωση, ενώ παρόντες ήταν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας του νομού.
Αναφορά στο ιστορικό εκτέλεσης του έργου έκανε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Βροντάδου, ανιψιός του κ. Κριμιζή, Μιχάλης Τσατσαρώνης.

Φωτογραφία: Pantelis Salliaris 19 ώρες