Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει πυρκαγιά σε αποθήκη Αλληλέγγυων Χίου

Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει πυρκαγιά σε αποθήκη Αλληλέγγυων Χίου

90

Λαϊκή Συσπείρωση- ανακοίνωση

Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην αποθήκη των Αλληλέγγυων στην περιοχή της Λέτσαινας, όπου διατίθεντο είδη ρουχισμού και πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες – μετανάστες, αλλά και σε συμπατριώτες μας που είχαν ανάγκη.
Την ίδια ώρα στη Σάμο ακροδεξιά στοιχεία έβαλαν φωτιά σε μεταφορικό μέσο ΜΚΟ. Τους φταίει ο γάιδαρος κτυπάνε το σαμάρι, άλλωστε αυτή είναι η βρώμικη δουλειά που έχουν να αποπροσανατολίζουν το λαό από το πραγματικό πρόβλημα και να στοχοποιούν τους εργαζόμενους.
Πέρα από την αγανάκτηση που νοιώθει ο καθένας μας για πράξεις που φαίνεται να σχετίζονται με εμπρησμό και στις οποίες χάνεται ο ανθρωπισμός και η αλληλεγγύη των ανθρώπων, ξεπροβάλλει μπροστά μας η ξενοφοβία και ο ρατσισμός εκείνων που σιγά –σιγά ξεπροβάλλουν πάλι από τις τρύπες που έχουν κρυφτεί, σπέρνοντας το μίσος .
Με τις τελευταίες εξελίξεις, μετά τα ΜΑΤ που μας μάτωσαν, και με μπροστά μας τις πιέσεις των ροών από τη γείτονα χώρα , αναλαμβάνουν ρόλο οι εν κρυπτώ ομάδες, προσπαθώντας να στρέψουν τις αντιδράσεις του κόσμου από την κυβέρνηση και τα όργανά της , πάνω στους πρόσφυγες και μετανάστες με άλλοθι τις ΜΚΟ και το ρόλο τους .
Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο συμβάν , καλούμε τον κόσμο να είναι σε εγρήγορση, να μην επιτρέψουμε την ξενοφοβία που διασπείρουν να μπει στη ζωή μας και να απομονώνει τέτοια φαινόμενα βίας και ρατσισμού .

Χίος , 3 Μαρτίου 2020

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕνημέρωση για το Κυβερνητικό σχέδιο από το Ν. Μηταράκη, επισκέφθηκε Λέσβο, Χίο
Επόμενο άρθροΧιακή Συμπολιτεία: Η ακροδεξιά τρομοκρατία δεν θα περάσει