Αρχική Νέα Τοπικά Λαϊκή Συσπείρωση: Μόνο τον εαυτό της και την υποταγή της εκφράζει η...

Λαϊκή Συσπείρωση: Μόνο τον εαυτό της και την υποταγή της εκφράζει η Δημοτική Αρχή

67

“Μόνο ως πολιτική κατάντια μπορεί να χαρακτηριστεί η στάση της δημοτικής αρχής απέναντι στο προσφυγικό -μεταναστευτικό.
Ένα χρόνο μετά την απόβαση των ΜΑΤ στα νησιά μας με απόφαση της κυβέρνησης της ΝΔ και του υπουργού της Μηταράκη που μάτωσαν το νησί , επέλεξε η δημοτική αρχή για τη θεαματική κωλοτούμπα, γράφοντας στα παλιά τη τα παπούτσια τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου που και η ίδια ψήφισε”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση μετά τη συνάντηση του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου με τη Δημοτική Αρχή Κάρμαντζη.

Και συνεχίζει στην ίδια σκληρή γλώσσα:
“Δεν μας εκπλήσσει η στάση της αφού από την πρώτη στιγμή είχε φανεί, ότι λειτουργούσε ως κερκόπορτα στα σχέδια κυβέρνησης και Μηταράκη, επιθυμώντας να αλλάξει ρότα στο δημοτικό συμβούλιο, συμφωνώντας με τον εγκλωβισμό των προσφύγων –μεταναστών στο νησί μας, με τη δημιουργία των στρατοπέδων συγκέντρωσης ανθρώπινων ψυχών.
ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ!!!

Θλιβερή μειοψηφία είναι και μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ως προς το συγκεκριμένο θέμα και πολύ περισσότερο μέσα στην κοινωνία.
Όσο και αν τα επικοινωνιακά επιτελεία της κυβέρνησης επιχειρούν να αλλάξουν την πραγματικότητα, όσο και αν ψεύδονται ασύστολα, παρουσιάζοντας τους μηδίσαντες, ως πλειοψηφία, θα πάρουν τις απαντήσεις τους «επί των ορέων» και αυτή τη φορά δεν θα έχουν πού να κρυφτούν.
Ντροπή τους!

25/01/2021”.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθρο“Χίος Μπροστά” για ΔΕΥΑΝΧ: Δημοπρατεί σε ξένο οικόπεδο έργο 1 εκ. ευρώ
Επόμενο άρθροΙκανοποίηση για κυβερνητική πολιτική σε προσφυγικό από Στ. Κάρμαντζη, μόνη διαφορά δυναμικότητα νέου ΚΥΤ (video)