Αρχική Νέα Ελλάδα - Κόσμος ΛΑΣ Χίου : ο περιφερειάρχης αναδεικνύεται σε κήρυκα μίσους και ρατσισμού

ΛΑΣ Χίου : ο περιφερειάρχης αναδεικνύεται σε κήρυκα μίσους και ρατσισμού

87

Αντιδράσεις προκάλεσε το μήνυμα του περιφερειάρχη Βορείου Κώστα Μουτζούρη χθες το πρωί στο προσωπικό του ιστολόγιο για την 28η Οκτωβρίου που συνέδεσε το ΌΧΙ του ελληνικού λαού κατά του φασισμού και του ναζισμού με το προσφυγικό . Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «Η Κυβέρνησή μας οφείλει ενα νέο ΟΧΙ στην νέα εισβολή (Βόρειο Αιγαίο 28.10.2019).»
Η ανάρτηση προκάλεσε την αντίδραση της ΛΑΣ Χίου που σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο περιφερειάρχης αναδεικνύεται σε κήρυκα μίσους και ρατσισμού.

Στην ανακοίνωσή της η ΛΑΣ Δήμου Χίου αναφέρει:
“ΚΗΡΥΚΑΣ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ.
Εισβολές και Ισλαμοποίηση της χώρας και του Β. Αιγαίου υπονοεί μέσω των απαράδεκτων αναρτήσεών του ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κ. Κώστας Μουντζούρης.
« Η κυβέρνηση μας οφείλει ένα νέο όχι στη νέα εισβολή ( Βόρειο Αιγαίο 28- 10-19)»
Κώστας Μουτζούρης . Περιφερειάρχης Β Αιγαίου στο προσωπικό του προφίλ στο f/β.
Ο εν λόγω πολιτικός άνδρας , Περιφερειάρχης Β Αιγαίου, δεν βρήκε να πει κουβέντα για την «εισβολή» ΝΑΤΟ και ΗΠΑ στο Στεφανοβικειο στο Βόλο , για τις επεκτάσεις των βάσεων ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη , στη Λάρισα , για τα σχέδια αποθήκευσης πυρηνικών στον Άραξο .
Δε βρήκε τίποτα να πει για το μακέλεμα των λαών στη μέση Ανατολή , στη Λιβύη και αλλού που δημιουργούν τις εκατόμβες προσφύγων και μεταναστών .
Όχι δε βρήκε να πει κουβέντα για το φασισμό και τα παραπληρωματά του το ρατσισμό και την ξενοφοβία ανήμερα 28ης Οκτωμβρίου.
Δε βρήκε να πει κουβέντα για την επαίσχυντη «εισβολή» της ΕΕ και των συμφωνιών της που εγκλωβίζουν στα νησιά μας τους πρόσφυγες και μετανάστες και έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε φυλακή.
Ούτε καν δεν προσδιόρισε το θέμα στην επιθετικότητα της άρχουσας τάξης της Τουρκίας και στην εισβολή στη Συρία !
Βγήκε να σπείρει μίσος στην περιφέρεια Β Αιγαίου ο « ακαδημαϊκός δάσκαλος», με τη γελοία και αντιεπιστημονική θεωρία της Ισλαμοποίησης, γι αυτό και από κάτω στα σχόλια της ανάρτησής του αλυχτούν μια σειρά ρατσιστές και μισάνθρωποι .
Με περίσσευμα ελαφρότητας και με τις πλάτες της κυβέρνησης της ΝΔ, σπέρνει ανέμους στην ευαίσθητη περιοχή του Αιγαίου που δοκιμάζεται και πάλι από τα κύματα προσφύγων εξ αιτίας του συνεχιζόμενου πολέμου και της Τουρκικής εισβολής, δοκιμάζεται και πάλι μέσα από τις εξαντλημένες αντοχές των κατοίκων των νησιών, που δυστυχώς εκμεταλλεύονται, ρατσιστές και φασίστες για να χύνουν το δηλητήριό τους για να ζητάνε να πνίγονται άνθρωποι μέσα από τη δήθεν φύλαξη συνόρων και τα γνωστά πογκρόμ εναντίον τους .
Πρέπει να βρει τείχος μέγα η θεωρία του. Είναι θεωρία του παρελθόντος των δωσίλογων , των ναζί που αιματοκύλισαν τους λαούς , είναι θεωρία που στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη πρέπει να καταδικαστεί από όλους όσους αντιστέκονται στο μίσος και στην απανθρωπιά.
Τώρα να κλείσουν τα Hot spots στα νησιά μας.
Τώρα να μεταφερθούν οι πρόσφυγες και μετανάστες στην ενδοχώρα σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Να μην ισχύσει καμιά συμφωνία ΕΕ όσον αφορά τον εγκλωβισμό τους στη χώρα μας και να προμηθευτούν ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες που επιθυμούν.
Μπλόκο στους φασίστες διαχρονικά πιστοί στον αντιφασιστικό αγώνα των προγόνων μας.”